Július 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kocsics Máté: Gyurcsány Ferenc potenciális veszélyt jelent, ha visszatér a hatalomba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,631,618 forint, még hiányzik 1,368,382 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Elképesztően retteg a Fidesz Gyurcsány Ferenctől, amit az is mutat, hogy most már konkrétan ki is mondták, hogy potenciális veszélyt jelent, ha visszatér a hatalomba. A kérdés már csak az, hogy kire vagy mire? Mert Orbánra vélhetően valóban veszélyt jelentene, hiszen annak idején lemosta őt az utolsó TV-s vitában, mint ahogy ő a mai napig képes papírok nélkül beszédet mondani, míg Orbán már nem képes erre. Gyurcsány nyilván nem fog visszatérni a hatalomba, hiszen még ha komoly szerepe is van az ellenzéki oldalon, akkor sem lehet azt állítani, hogy ő mozgatná a szálakat a háttérből. Kocsis kijelentése viszont egy kissé ijesztő, ugyanis nincs kizárva, hogy valamilyen olyan törvénymódosításon agyalnak, amivel valamilyen formán meg lehetne akadályozni azt, hogy Gyurcsány a hatalomnak még csak a környékére is kerülhessen. Persze lehet, hogy megalapozatlanok a félelmeim, de a Fidesz már többször bizonyította, hogy mindig van lejjebb.

A járvány, a népvándorlás és a gazdasági kihívások mellett Magyarországon az is veszély, ha a múlt tér vissza – tolmácsolta a Fidesz-frakció álláspontját Kocsis Máté csütörtökön Debrecenben, sajtótájékoztatón.

A frakcióvezető azt mondta, “Gyurcsány Ferenc potenciális veszélyt jelent, ha visszatér a hatalomba”. Hozzátette: a politikai ellenfeleiket tömörítő csapatot Gyurcsány vezeti, a többiek, köztük “a főpolgármester, aki minden küszöbben orra bukik”, csak epizódszereplők. Gyurcsány osztja a lapokat, a választás pedig arról fog szólni, hogy “(…) a véres, erőszakos, megszorító politika visszatér-e” – fogamazott Kocsis Máté. (MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!