Augusztus 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kiváló tempóban, jó érzékkel tolatunk kifelé Európából

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 949,660 forint, még hiányzik 2,050,340 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy lehet fokozni, és mindig lehet fokozni, ameddig tartanak a hétfők? Hát sőt. Jó reggelt, péntek van, a hét utolsó hétfője. Egyelőre legalábbis, mert ha a legokosabb Lajos kézjegyével ellátott törvényjavaslat szerint kell majd túlórázni, akkor szevasz. Remélem, mindenki tisztán emlékszik arra, amikor néhány éve még a fideszkádéenpé (különösen a kádéenpé fele) volt a legnagyobb harcosa annak, hogy a drágajómagyarembereknek legyen hétvégéjük, amikor nem kell dolgozni, hanem templomba lehet menni. Felejtős, változott a Kósa Lajos fekvése: most ők a legbőszebb támogatói annak, hogy mindenki addig dolgozhasson, ameddig leesik a lábáról. Ilyen ez.

Nem rémlik továbbá, hogy lett volna tegnap kormányinfó, pedig biztosan lett volna miről mellébeszélnie a Kovács-Gulyás brigádnak. A genetikai gyávaság elmélete és gyakorlata alapján eléggé előrelátható volt, hogy a kancellária minisztere, felkent nemzeti sztendapos nem lesz annyira férfi, hogy kiálljon a sajtó elé megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Ma első körben azt üzenném a migrációs hisztériában utazó, pénzért az anyjukat is eladó propagandistáknak, a felsőrendű fehér magyar férfiak és családanyák védőszentjeinek, hogy a világ legbiztonságosabb országában ötezer forintért vert agyon egy sörösüveggel egy 87 éves hölgyet egy 19 éves férfi Tatabányán. Tudom, ez nem annyira érdekes, mint hogy Brüsszelben, Stockholmban, vagy Párizsban, hogyan hanyatlik a dekadens nyugat az iszlám bűnőzés súlya alatt, de éppen ezért volna itt az ideje elmenni a büdös francba. És akkor még mindig visszafogtam magam az olyan aljadékságok felöklendezésétől, amik Bayernek csuklóból mennek.

Mielőtt visszatérnék a minden kupakok tuszuk és hutik szakértőjének szájába rágott figyelemelterelési hadműveletekre, írjuk fel valahova, mert nem sűrűn fogunk ilyennel találkozni: az Agrárminisztérium letett az egyik ordas természetpusztító ötletéről, így a meglévő öt mellé nem építik meg  hatodik szájbatekert kisvasutat a fokozott védelmet élvező, különleges természeti értékekkel rendelkező börzsönyi Csarna-völgyben. Eddig sem volt semmiféle épeszű magyarázat arra, hogy miért kellene az ország legnagyobb háborítatlan erdejét betonnal kiönteni, de én már annak is tudok örülni, ha kétharmadonta egyszer visszavonulót fújnak, és letesznek egy-egy kreténségükről.  Ide jutottunk.

De nyugodjunk meg, ha kisvasút nem is lesz, luxusszálloda és villapark épül az egyik Balaton-parti kemping helyére. Szerintem is mindenhova luxusszállodákat kell építeni a luxusmagyaroknak, be kell építeni az egész Balatont széltében-hosszában-körben, és addig nem lehet megállni, ameddig a NER hálóján kívül is van élet. Igen jól sejtik, a balatonszemesi terjeszkedés mögött is Mészáros Lölö univerzális miniszterelnöki nemstróman és harácsolófenomén áll, no meg ügyeskedés, ügyeskedés és egy offshore-hátterű cég. Szerintem ezt kell csinálni mindenhol. El kell hajtani mindenhonnan a sátoros és lakókocsis turistákat és csak a luxusra vágyó pénzes népek számára kell kialakítani mindent. A nyomorultak üljenek a seggükön, és amikor szólítja őket a kötelesség meg a Viktor, akkor járuljanak az urnákhoz és jó helyre ikszeljenek.

A változatosság kedvéért egyébiránt a levitézlett Simicska Lajos cégbirodalmának nagy része ennek a remek mangalicaszerelőnek az ügyvédjénél landolt. A Vörös József nevű emberről van szó – aki korábban a gazdáját egy földárverésen képviselte, és a felcsúti fociakadémiát üzemeltető alapítvány jogi képviselője is -, és akinek október közepén alig egy hónapja még csak egy darab, veszteséges vállalkozás volt a nevén. Viszont Csodaországban ez semmit nem jelent. November második felében járunk és a csávó, aki korábban még Matolcsy három darab MNB-s alapítványától is kapott fizetést, lassan meg sem tudja számolni, hány ex-Simicska céggel gazdagodott. Így kell ezt csinálni.

Tiborcz István sem adta lejjebb egy szálat se,  miután apósát az alattvalók újra a vállukra vették egy kétharmados ciklus erejéig, az ifjú vő bevásárolt luxusingatlanokból. Összesen 1118 négyzetméternyi belvárosi lakásról van szó, ingatlanszakértők 670 és 950 millió közé becsülik a 13 összeharácsolt ingatlan árát. Szép munka, ha figyelembe vesszük, hogy a Gránit és Takarékbank közel 10 milliárd forintnyi kölcsönt adott eddig a miniszetelnöki vő családi érdekeltségeinek. A Takarékbank pedig nemrég adott 1,2 milliárdot a Mahart–Dorottya-ház luxusszállóvá alakítása munkacímű projektre, így ennél az épületegyüttesnél már bő 7 milliárdon áll a hitelszámláló. Változatlanul tisztában vagyok vele, hogy a magyar nép nem beszél milliárdul, de hogy ennyire ne érdekelje, hogyan húzza ki a lába alól a hazáját egy csillapíthatatlan étvágyú bűnözőgyanús alakokból álló banda, abba akkor sem fogok tudni beletörődni, ha ismerem az összes tudományos magyarázatát.

Semmiképpen nem meglepő, hogy miközben az Orbánék által világ szégyenére örökbefogadott Gruevszki ellen már pénzmosás és tiltott pártfinanszírozás ügyében is vádat emeltek a hazájában (szóljanak a Gajdics-féle tajparasztoknak, akik bagatellizálni próbálták azt a 600 ezer eurós luxus Mercedest), amely vád szerint Gruevszki és társai legalább 4,6 millió eurót (1,48 milliárd forint) kaptak készpénzben, majd megszervezték, hogy ezt az összeget magánszemélyek részletekben fizessék be a párt számlájára, minden Lajosok legokosabb példánya Demeter Márta ügyével próbálja elterelni a figyelmet arról, hogy Orbán vérbeli bűnözőknek ad gyorsított eljárásban menedékjogot. Lajos nem érti, hogy több száz menekültügyi eljárásból miért pont Gruevszki ügyét emelik ki, és miért azon csámcsog mindenki.

Lajos, ne erőlködj, mert ugyanolyan szánalmasan fogsz kinézni, mint Kövér László Törökországban, ahol a Türk Nyelvet Beszélő Országok Parlamenti Közgyűlésének (TÜRKPA) 8. plenáris ülésén képviselt magát, mert engem biztosan nem. És arról áradozott, hogy a türk testvéreink maguk közé fogadtak, és ez mekkora naccerű, csodálatos dolog. Szerintem is, kiváló tempóban, jó érzékkel tolatunk  kifele Európából, midőn Kirgizisztán, Kazahsztán és Törökország típusú országok vezetőinek lúdtalpai elé borulva dicsőítjük őket, Európára meg véres rongyként tekintünk. Nem mi, csak ezek az elvetemült kivénhedt demokraták. Mindegy, szóval leszarjuk, hogy Kósa Lajos mit gondol Demeter Márta alkalmasságáról (ő is leszarja, hogy én mit gondolok az ő alkalmasságáról), hogy vissza kellene hívni a NATO parlamenti közgyűléséből, vagy sem.

Nevetséges a hörgés, Lajos, ne erőltesd! Épp a minap olvastam, hogy a drága NATO szövetségeseitek szopattak meg a Gruevszki-ügy pikáns részleteinek kiszivárogtatásával, már a kutya nem bízik bennetek, hiába nyaldostátok végig Ázsiát, Európában olyanok vagytok, mint elefánt a porcelánboltban. Ne hőbörögj, Lajos, ameddig a NATO-szövetségesek iránti lojalitás helyett Moszkvának ugráltok, és hátbaszúrtok mindenkit.

Igaz, a főnök éppen az ellenkezőjérő szónokol a nemzet rádiójában (az ember tisztességesen bánik a szövetségeseivel!!!!????), és magyarázza a bizonyítványotokat, ezt nem lehet kimagyarázni márpedig. Akkor sem, ha múlt héttől Schmidt Mária írja a történelem tankönyveket, és ő dönti el, hogy mi a fontos, releváns, illetve mit kell kukába dobni a múltból. Szar a helyzet, de legalább nagyon. Később később lesz, mi jövünk még ma is!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!