December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kitüntetve

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most ott tartunk, hogy egymást tüntetik ki a kis vasutasok. Emlékeztetőül:

Tehát most nem vonatoztak, hanem kitüntettek. Orbán ettől annyira meghatódott, hogy gyorsan nyomott egy kis orosz propagandát. Hogy a beszédnek mi köze volt a kitüntetéshez, azt még nem sikerült megértenem. Amint rájövök, fogok szólni.

Azt szeretnénk, ha az uniós szankciós politika megváltozna és észszerűbb alapokra helyeznék – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Belgrádban.

 A kormányfő Aleksandar Vucic szerb elnökkel találkozott és átvette tőle a Szerb Köztársaság Érdemrendje kitüntetést a két ország együttműködésének, kapcsolatainak fejlesztése érdekében nyújtott szolgálataiért.
    Az ezt követő közös sajtótájékoztatón Orbán Viktor kiemelte: “nekünk nagyon komoly károkat okoznak ezek a szankciók, ezek nekünk rosszak, fájdalmasak, rengeteg pénzbe kerülnek, és azzal fenyegetnek, hogy a sikereink egy tekintélyes részét, amit az elmúlt tíz évben elértünk, felemésztik”.
    Hangsúlyozta: mindig amellett fog érvelni, hogy olyan szankciókat ne alkalmazzon az Európai Unió, amelyek itt Közép-Európában jobban fájnak, mint annak, akivel szemben alkalmazzák. (MTI)

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!