Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kit érdekel?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Dömötör Csaba, Rogán beosztottja azt közölte a Facebookon, hogy a kormányzati Facebook-oldal és számos kormánypárti politikus oldalának elérése jelentősen visszaesett. Hogy ez mégis ki a búbánatot érdekel? Azt nem tudom, de ha már Dömötör így kikelt a Facebook ellen, akkor nekünk és másoknak is ki kellene, amikor egyik napról a másikra esik vissza az elérésünk a Facebook algoritmusának változásai miatt. Ez az ember egészen komolyan azt hiszi, hogy őket, kizárólag őket támadta meg a liberális Nyugat? Hogy lehet valaki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, ha még a legalapvetőbb dolgokat sem képes felfogni? Illetve az is érdekelne, hogy az MTI mégis miért számolt be erről a hírnek nem nevezhető bejegyzésről?

Egészen elképesztő mélységekbe süllyedtünk, azt kell, hogy mondjam. Legközelebb mit hoz majd le az MTI?

Csütörtök óta a kormányzati Facebook-oldal és számos kormánypárti politikus oldalának elérése jelentősen visszaesett, több esetben a töredékére – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken a közösségi oldalán.

Dömötör Csaba hozzátette: az ő oldalával is ez történt. “Értetlenül állunk a dolog előtt, mert ennek okairól a Facebook nem adott előzetes tájékoztatást. Nem tudjuk, hogy a jelenség hátterében technikai probléma van, vagy az a már korábban bejelentett szándék, hogy visszaszorítsák a politikai tartalmakat” – fogalmazott.

A politikus szerint az eset felhívja a figyelmet “a közéleti szereplők kiszolgáltatottságára ezen a téren”. Hozzátette: “az elérések csökkentése különösen hátrányos a mostani időszakban, amikor a járvánnyal és az oltásokkal kapcsolatos információ, és a magyarok hiteles tájékoztatása minden másnál fontosabb az online felületeken”. Közölte azt is, beszámolnak arról, ha részletesebb tájékoztatást kapnak a Facebooktól. A politikus azt javasolta azoknak, akiknek a hírfolyamában nem jelenik meg bejegyzés a kormánytól vagy a kormánypárti politikustól, akit követtek, állítsák be kedvencként, hogy nagyobb eséllyel jelenjenek meg a tartalmak a jövőben. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!