Május 20,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kiss-Rigó László, az önzetlen hős

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,285,802 forint, még hiányzik 1,714,198 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor egyik kedvenc püspöke kapta a valóságtól független Duna Televízió által alapított, idén nyolcadik alkalommal odaítélt Duna-díjat, amelyet a mélyen tisztelt Semjén Zsolt adott át. A nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes elmondta, a kitüntetést azok kaphatják, akik sokat tettek a nemzet megmaradásáért a magyarság összetartozásáért. Ez mindenképpen igaz Kiss-Rigó Lászlóra, aki nem csak nyíltan kampányol a Fidesz mellett, valahányszor erre szükség van, de a szegediek nagy örömére egy több mint 13 milliárd forintos stadiont is építtetett a városba. Ki más, ha nem ő érdemli meg ezt a nagyszerű, és a politikától minden bizonnyal független díjat? Na ugye.

De hogy Kiss-Rigó megmutassa önzetlenségét, keresztényi szeretetét, bejelentette, hogy a díjjal járó összeget jótékony célokra ajánlja fel. Halleluja, kedves barátaim. Ezek után mi jöhet még?

Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök kapta idén a Duna Televízió alapította, nyolcadik alkalommal odaítélt Duna-díjat. Az elismerést Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes, valamint Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója adta át csütörtökön Budapesten.

Az ünnepségen Semjén Zsolt közölte, hogy a kitüntetést az alapítók szándéka szerint azok kaphatják, akik sokat tettek a nemzet megmaradásáért, a magyarság összetartozásáért. Kiss-Rigó Lászlóra ez különösen igaz – hangoztatta. Dobos Menyhért közölte, hogy a díjazott Kun Éva alkotását veheti át. A szobor Szűz Máriát ábrázolja, kezében a több darabból álló Szent Koronával, amely az elszakított országrészeket szimbolizálja. Kiss-Rigó László azt mondta, hogy jótékony célra ajánlja fel a díjjal járó összeget. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!