Május 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kis hazudósok

Ejnye már, fiúcskák! Szabad így füllenteni?

A választás tétje az is, hogy meg tudjuk-e védeni a gazdasági eredményeket – reagálás Varga Mihály (NGM) bejelentésére.

Magyarország 2010 óta egyre erősödik. Az ország tartós növekedési pályára állt. Míg 2009-ben mínusz 6,6%-os volt a gazdasági “növekedés”, 2017-ben már elértük a 4%-ot. A választás tétje tehát az is, hogy meg tudjuk-e védeni a gazdasági eredményeket. A baloldalon ugyanis ma ugyanazok készülődnek, akik egyszer már tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, és megduplázták a munkanélküliséget. Gyurcsány és a szocialisták világéletükben a külföldi gazdasági érdekeket és a multikat szolgálták, az ő érdekeik szerint leépítették és agyonadóztatták a hazai gazdaságot, a magyar vállalkozásokat. Az ellenzéki pártok az elért eredmények ellenére kezdettől támadják a kormány gazdaságpolitikáját. Ha rajtuk múlna, visszatérnének ugyanahhoz a szélsőséges gazdaságpolitikához, amivel egyszer már tönkretették az országot.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

    Kiadó: Fidesz (MTI)

Kis hazudósok, mit akartok megvédeni? Mutatok néhány grafikont, ahhoz ész sem kell, számolni sem kell csak megnézni, mi emelkedik, mi csökken. Jó? Jó.

1

2

3

Itt a forrás, a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet honlapján, lehet nézelődni. Vagy adjátok oda Varga Mihálynak, ő könyvelő, hátha megérti. Ti pedig ne hazudjatok annyit, mert randa hosszú lesz az orrotok. Egy centit nem haladtunk, mióta ti tenyésztek kormányon, ellenben sokat romlott a helyzet. Főleg ahhoz képest, hogy egy főre vetítve Magyarországra jön a legtöbb uniós forrás. Sok esetben még szinten tartani sem sikerült a 2010-ben, a legsúlyosabb válságból éppen csak kilábalt gazdaságot, pedig iszonyatos mennyiségű pénz ömlött be az országba.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.