November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kinek mihez van köze, amikor nincs

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó, már tegnap is mondtuk, hogy erre lehet számítani, de még a várakozásokat is felül (alul) múlta a CÖF. Oké, mindenki maga oldotta meg a közlekedést, mentek villamossal, metróval, rollerrel, görkorival. Fizettek is érte boldogan, ezt teljesen megértem.

Arról csak most értesültem, hogy ez nem is békemenet volt, hanem verseny. Aki többen van, az nyer. Én azért ezt megtartanám tavaszra, a választáson kell sokan lenni, nem most. Amúgy szerintem kicsit téved a CÖF, bizony nekik el kell számolniuk. Mindenki felé. Ahogy minden közhasznú alapítványnak. De legyen ez az ő gondjuk. Bár nehezen értem, ha a CÖF úgy véli, a DK-nak semmi köze ahhoz, hogy mit, ki és miből fizetett, akkor nekik mi közük lehet a DK, Gyurcsány vagy bárki más pénzügyeihez. 11 év nem volt elég a Fidesznek, hogy kiderítsék, volt-e törvénytelen vagyonosodás? Ha nem, akkor miért nem?

A rablóprivatizáció nagymesterei, az offshore cégek császárai, miután léket kapott előválasztási kalózhajójuk, támadják a CÖF-CÖKÁ-t. Ismét buszoztatásról beszélnek, ami a tragikus összellenzéki tüntetésecske után nem meglepő.

  De azért egy kis busz-számtan: ha 500 busz utasszállítását feltételeznénk, akkor a Békemeneten csak 25 ezren vettek volna részt. Ennyi busz nem is elhelyezhető és a kérdés az, vajon mivel jött a 4-500 ezer honpolgárunk.
Maradjunk a tényeknél, a CÖF-CÖKA nem szerződtetett buszokat vidékről történő személyszállításra. Az emberek autóval, vonattal, sőt busszal is járnak, villamosra, metróra szállnak, szabad döntésük alapján.
Ugyanakkor a DK saját elszámoltatását, pontosabban a közpénzből pártja fenntartását tudomásunk szerint az előző években elég hiányosan végezte, nem beszélve az MSZP-nél hagyott hagyatékáról. A hírek szerint véletlenül kigyulladt DK-s iroda esetlegesen elveszett dokumentumai is valószínűleg nehezítették dolgaikat.
A Gyurcsány-kormány számoljon el a csőd szélére juttatott nemzetünk vagyonával. Kérdezzük, hányan jutottak a rablóprivatizáció során, korrupt körülmények között nagy vagyonokhoz, állami támogatással? Miként akasztottak népünk nyakába visszafizethetetlen devizahiteleket? Oligarcháik miből finanszírozzák politikusaik szolgálatát?

 Persze mi elszámolunk minden fillérrel, de nem az arra fel nem jogosított DK-nak, aki Júdás-pénzekkel állítja csatasorba követőit. Sőt újabb csattanó! Olasz vendégeink saját költségen érkeztek. A lengyelek külön vonattal, maguk fizették utazásukat.

Javasoljuk, hogy a DK ne turkáljon az emberek pénztárcájában, mert ilyen esetben polgáraink mindig rosszul jártak. Számoljon el nyilvánosan az Uniótól kapott, ALTUS cégnél landolt pénzekkel, a Czeglédy-nek nyújtott hitellel, és talán még azzal a milliárdos osztalékkal is, amit Gyurcsány Ferenc vett fel a rablóprivatizáció során megszerzett cégétől.
Nagy a különbség a DK közpénzfelhasználása és a CÖF között, mert a közpénzből kapott szponzorálási juttatásokért keményen megdolgozunk és azzal pontosan elszámolunk.
A “Gyurcsányok-kormánya”, bukása után, üresen hagyta a nemzet kincstárát, mérleget hamisított és a magyar emberek nyakába akasztott sok milliárdos adósságot.
Soha többé! – üzeni a Békemenet.
CÖF-CÖKA vezetősége

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!