Február 26,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kifinomult stílusú, főpolgármesternek határozottan alkalmas úriember

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 952,849 forint, még hiányzik 2,047,151 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hóharmatos vagy inkább csak egyszerűen harmatos jó reggelt kívánok mindenkinek! Péntek is van, 13-a is van, semmi egyéb kifejezetten jó hírrel nem tudok szolgálni, és ezt se én intéztem el, úgyhogy annyira nem vagyok vagány. Mindazonáltal remélem, hogy velem ellentétben mindenki ébren van, kialudta magát, friss, üde és tettre kész. Bár ez utóbbiban inkább csak óvatosan bízom, mert rendszerint azok a leginkább elszántak a cselekvésben, akik a legnagyobb károkat bírják okozni, bármihez nyúlnak. Azzal meg tele van a kurva padlás. Mondok példákat is rögvest, ezért az lesz a legjobb, ha a történelmi hűség és a következetesség kedvéért nagyjából onnan folytatom, ahol tegnap reggel abbahagytam. Meg sem próbálok köpni ezúttal, az undorom meg állandósult.

De még mielőtt onnan folytatnám. Mészáros Lőrinc és az ő összeharácsolt milliárdjainak gazdája és tulajdonosa Prágában turnézott tegnap a V4-ek és a nyugat-balkáni államok csúcstalálkozóján (csináltak maguknak egy ilyet, hogy legyen még egy fórum, ahol döngethetik a mellüket) és arról osztotta az észt, hogy az Európai Bizottságban betöltendő pozíciók szétosztása alapján is megállapítható, hogy megnőtt a visegrádi négyek ereje. Továbbá

ha az EU nem aludt volna el, és már korábban felvette volna tagjai közé Észak-Macedóniát, Montenegrót és Szerbiát, akkor ma nem lenne sok millió illegális bevándorló Nyugat-Európában.

Vagyis ott tart fejben az ember, hogy azt állítja, és hangosan el is mondja, és nem bonyolítja túl, hogy bárkit fel lehet venni az EU-ba – akkor is ha nem teljesíti a csatlakozási feltételeket, ha a korrupció hasít, ha a jogállam romokban -, mert a migránsok akkor nem gyűnnek. Ez szép, eddig is tudtuk, hogy mi a tétje a bővítési biztosi posztnak Orbán számára, csak nem sejtettük. Én viszont úgy látom, hogy ha az EU nem aludt volna el, és mindenkit ész nélkül felvesz, aki csatlakozni szeretne (és akkor már Törökországot is meg kellett volna említeni), akkor lehet, hogy ötödik éve nem lenne elég migránsozni, kerítést építeni, a frászt hozni a népre, riogatni, zsarolni, lopni, mint a szarka, hanem kormányozni is kellene. Az meg annyira nem megy. Már ha arra gondolok, hogy minden választás előtt utalványokat, mindenféle kreatív alamizsnákat kell osztogatni, sőt immár a karhatalmat is látványosan fel kell vonultatni az ellenzék ellen.

Ami abban az esetben a kutyának nem tűnne fel, ha a törvénytelenül összekutyult, de annál hasznosabb Kubatov-listáról elhíresült állampárthoz köthető minimum gyanús, de legalább számos eset és ügy nyomán ugyanilyen gyors és látványos rendőrségi intézkedéseknek lehettünk volna szemtanúi, mint amit Pikó András józsefvárosi jelölt kampányirodájában előadtak Pintér katonái. A fideszes pártlap cikke nyomán. Ilyen azonban SOHA nem történt. Vagyis lehet, hogy Gulyás Gergely jóllakott óvodás és kancelláriaminiszter szerint az ügy politikai üzenete az, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartania, csakhogy pont ennek az elvnek az érvényesülésére nem láttunk példákat az elmúlt években. Helyesen: a törvényeket mindenkinek be kell tartania, kivéve a Fideszt, rájuk a törvények nem vonatkoznak, ha valami mégis kiderülne, akkor bevetik az elsikáló hatóságokat és különítményeket és téma lezárva. Elég csak a 2018-as választási csalások krónikáját időről időre elővenni.

(Az különben megvan, hogy Komlón közmunkásokkal vitették ki a Fidesz szórólapjait a populációhoz? Igen, Komlónak fideszes polgármestere van, a közmunkásoknak meg hónap végén lejár a szerződésük, és szeretnék, ha meghosszabbítanák. Tiszta sor. És azt tudja valaki, hogy Egerben hogy kerültek a fideszes jelölt ajánlóívein szereplő aláírások a fideszes kamujelölt ajánlóíveire?) Szóval lehet vernyákolni, az Origótól a Hír Tv-ig, hogy az ellenzéki sajtó küzd mint malac a jégen, próbálják menteni a menthetetlent, pedig Karácsony nemhogy a főpolgármesteri posztra, de még arra is alkalmatlan, hogy egy kampányt törvénysértés nélkül levezényeljen, itt a malac a jégen az az állampárt, amelyik a törvények betartását saját magára nézve nem tartja kötelezőnek.

Enyhe vigasz ebben a fostengerben, hogy az ellenzék kétoldali gyalázása és alkalmatlanságának prózai bizonygatása közben azért néha Freud mester kikönyököl egyik-másik NER-társ száján. Így történt ez Kovács Balázs zuglói önkormányzati képviselővel is, aki a Pesti Srácok internetes propagandaműsorában akart kurva nagyot mondani arról, hogy Karácsony Gergely mekkora senki. Szerintem sikerült:

Karácsony Gergely alkalmatlansága abban is kimerül, hogy ő arra is alkalmatlan, hogy egyéni vagyonosodás célját szolgáló tevékenységet végezzen.

Vagyis értsük úgy, ahogy ez a nyomorult mondta: milyen főpolgármester lesz abból, aki még lopni sem tud? Így is van, az őszinteség nagyon menő, pláne, hogy luxuscikk, úgyhogy én ezt plakátra rakatnám, az kurvaélet. Mint ahogy azt is – ha volt igazán ocsmány része Gulyás Gergely tegnapi, kormányinfónak csúfolt bazári mutatványának, akkor az ez -, hogy ha véletlenül Karácsony Gergely mégis nyer a legyőzhetetlen és sikereiről ismert Tarlós Istvánnal szemben, akkor érvényét veszti a Budapest és a kormány közti 1000 milliárdos megállapodás. Ez pedig szintén azt jelenti, hogy miközben a Kósa Lajostól Kövér Lászlóig azzal járja az országot a Fidesz és azt hazudja az embereknek, hogy az ellenzék polgárháborút akar, ők viszont békés fejlődést ígérnek, hogy

egy város vezetőjének együttműködőnek kell lennie, nemcsak a kormánnyal, hanem saját települése közösségeivel is, azokkal is, akik nem vele szimpatizálnak (Kövér),

lényegében megzsarolják, megfenyegetik azokat, akik nem velük szimpatizálnak, akik nem rájuk szavaznának, hogy nem lesz lóvé, csak ha mi nyerünk. Komlón a közmunkást zsarolják, hogy ha kell meló, akkor az uraság szórólapjait ki kell vinni, Budapesten meg egyenesen bele az arcba mondják, hogy annak tudatában szavazz, libsikém, hogy ugrik a zsózsó, ha nem Tarlós lesz a góré. Most így hirtelen fogalmam nincs, hogy innen még mi van lejjebb, de miután pontosan egy hónap múlva lesz október 13-a, szerintem lesz időm megtudni.

Hát ahhoz képest, hogy a Kósa nevű kampányfőnök szerdán azt mondta, hogy ő személy szerint (mintha Kósa Lajos személy szerint létezne a Fideszben) semmi értelmét nem látja a főpolgármesteri vitának (amire Karácsony Gergely invitálta a fakockák védőszentjét), mivel az alkalmatlanság áll szemben az alkalmassággal, elég nagy az összefosás. Ha már az 1000 milliárdos zsarolásnál tartanak. Mondjuk az az 5%-os előny valóban nem túl acélos, de Tarlós István mégis úgy látja, az ellenfelei

gyávák, félnek, mert a Karácsony főnökük igen szarul áll!

Ezt Karácsony Gergely aktivistáinak mondta a kifinomult stílusáról ismert úriember, midőn a Dohány utcában összefutottak vele, és arról érdeklődtek, hogy vállalja-e vitát Karácsonnyal. A kérdés tényleg csak annyi volt, hogy vállalja-e a vitát Karácsonnyal, vagy sem (a tegnap megjelent idióta nyílt leveléből ez sajnos nem derült ki). Érdemes megnézni ITT ezt a videót, a válogatott sértegetések, a hangnem, amit az ember megengedett magának, az az útszéli fölényeskedés… hát nem is tudom, nem jut eszembe semmilyen jelző.

Annyira a legalja ez az ember, hogy már azon sem tudom felhúzni magam, hogy közel nettó egymilliárd forintból trenírozzák a kormányhivatali dolgozókat egy olyan brüsszeli pénzből finanszírozott projekt keretében, amelyben a napi 118 ezer forintos tanácsadói díj mellett, Fidelitas-kapcsolódás és egy fideszes rokon is felbukkan. Nahát. Miután egy rakás dolgozót titokban szélnek eresztettek, a többieket megnyomorították, azokat, akik még nem mondtak fel, most jó pénzért felvilágosítják. Így kell ezt, pláne, ha a mocskos brüsszeli pénz visszacsorog az elvtársakhoz. Zsír. Ehhez képest az már nem is hír, hogy Kásler szerint Szent István óta nem voltak olyan fejlesztések az oktatásban és a kultúrában, mint most. Akkor nekem itt már tényleg nincs dolgom, a szavak tök feleslegesek. Minden jót!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!