December 6,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kiesett a kapanyél és Freud mester

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 287,293 forint, még hiányzik 2,712,707 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Verőfényes, visszérmentes, győzedelmes jó reggelt! Szinte kedvem sincs másról írni, mint büszkeségünk újabb megvédéséről. Mert megvédte a főni, mondták a fideszes firkancok. És tényleg! Kiment ez oda az öltönyös senkik közé, felhajtotta az inge ujját, begyűrte a háját a gatyakorcba, panyókára vágta a gyűrött zakóját és levágta, megpörzsölte, feltrancsérolta a disznót, visszatöltötte a saját belébe, végül pedig összepattintotta a lapra szerelt bútort is, mégpedig egy szál bugylival. Aztán majd győzedelmesen visszakacsázik a magánvállalkozásába, hogy kiélvezze munkája gyümölcsét. Anikó asszony majd biztosan főz belőle valami jóféle lekvárt. A gyümölcsből. Ipari mennyiségben lehetőleg. Az onokák pedig csámcsogva felzabálják. Kovászos ubival, amit a nagypapi csinált a mindenhez is értő két kezével. Éljenéljenéljen!

Nade, az ellenzék megint hátba támadta a nemzet mellkasát! Ameddig a vezér fáradhatatlanul küzdött a dresszkóddal, addig Pikó András, Józsefváros aljas polgármestere csavarintosan meghekkelte a jószándékú polgári tiltakozást. Merthogy az történt, hogy a felbőszült spontánok mentek a hivatal elé tüntetni hirtelen felindulásból, ugyanis valahol valaki romlott ételt talált és még kosz is van a kerületben, a szaporodó hajléktalanokról és drogosokról nem is beszélve, de Pikó (vagy Gyurcsány vagy Soros) direkt hozott máshonnan tüntetőket, aztán levideózták őket, ahogy elmondják: más településekről buszoztatták ide őket felháborodni. Azért csinálják, hogy lejárassák a Fideszt. Az nem derül ki a lakájmédia hőbörgéséből, hogy mit keres ebben a történetben az egypártrendszer egy pártja, ha valóban Spontán és Spontánné ment civilileg demonstrálni. Elkészült a videó, az emberiség egy része máshonnan jött jogosan felháborodni, ebből egyértelmű a pártmédia szerint, hogy csakis Pikóék lehettek a szervezők. Mert amúgy tényleg tök jogos a felháborodás, meg kell nézni a felvételeket, a járda tele van szórva tűkkel és fecskendőkkel! Hogy mióta szokásuk a drogosoknak használatlan, steril csomagolásban lévő cuccot szerteszórni, azt én nem tudom. Lehet, hogy megláttak Orbán Viktorról egy fotót és váratlanul leszoktak. Előfordul az ilyesmi.

Varga Judit igazságügyi miniszter nem ünnepel a főnöke brutálnagy győzelme után, hanem most kapcsolt csak rá az igazi óbégatásra, jajveszékelésre, csúsztatáshalmazra. Egyrészt elmesélte, hogy a jogállamiság kritériuma igenis kikerült a szerződésből, ahogy azt Orbán Viktor akarta.

Az Európai Tanács által elfogadott következtetések nem tartalmaznak jogállamisági feltételrendszert. Az állam- és kormányfők megerősítették, hogy fontos az EU pénzügyi érdekeinek védelme és a jogállamiság tiszteletben tartása, de a két terület nem kapcsolható össze. 

Hogy is van ez akkor? Az Európai Tanácsban ezek szerint csupa hülye ül, mivel pontosan tudják, mi a fontos és miért, de mindjárt dokumentumba is foglalták, hogy ez a két terület nem kapcsolható össze. Értemén. Biztosan megijedtek Orbán Viktor haragjától. Mert nem csak hülyék, beszariak is. Ja, várjunk, finomodik a dolog:

 A miniszterelnök úr ezt a mandátumot maradéktalanul érvényesítette: az új költségvetési kondicionalitás leírásában a „jogállamiság” kifejezés nem is szerepel.

Értem. Tehát nem közvetlenül került bele a kondíciós listába, hanem két sorral feljebb, az általános feltételekhez. Mindjárt más. És akkor jön az ellenzék várható reakciója, tessék alaposan koncentrálni:

Ezek a szereplők erőforrásokat nem kímélve évek óta építik a „jogállamiság” fedőnév alatt futó összehangolt és átfogó politikai kampányt ellenünk. Kizártnak tartom, hogy egy csatavesztés után feladnák a küzdelmet. Arra számítok, hogy ősszel egy új, minden eddiginél keményebb, gátlástalanabb támadássorozat veszi kezdetét. Ebben a magyar ellenzéki EP-képviselők oroszlánrészt fognak vállalni: eddig sem a magyar érdekeket képviselték Brüsszelben, hanem Brüsszel érdekeit Magyarországon, ez aligha fog változni. Nyilván megpróbálnak majd úgy tenni, mintha az Európai Tanács következtetései meg sem születtek volna, és folytatni fogják a jogállamisági mechanizmusok kiépítését és működtetését. Biztosan elmondják majd, hogy ami le van írva a konklú­ziókban, az valójában nem is azt jelenti, hanem valami teljesen mást. De tudjuk, hogy a küzdelem java még hátravan, és ezt felkészülten várjuk. (Magyar Nemzet)

Van ilyen. A miniszterek elnöke napra pontosan tudja, mikor lesz a járvány csúcspontja és mit ad isten, tényleg, a statisztika igazolja. Varga Judit pedig pontosan tudja, mikor támad az ellenzék. Nem most, nyáron. Talán azért várnak még, hogy a fideszes politikusok és a fideszes propagandisták el tudjanak menni nyaralni. A Balatonra, természetesen. Nade ősszel aztán támadnak, mégpedig aljas szándékkal, hiszen:

és folytatni fogják a jogállamisági mechanizmusok kiépítését és működtetését.

Hát én kötve hiszem, hogy ennél parádésabban mostanában maga alá csinált volna valaki. Varga Juditnak mindenesetre nem csupán kikönyökölt a száján Freud mester (és a kapanyél), hanem ki is zuhant rajta. Hiába, legjobb ember a legjobb helyen, ahogy azt a vezér szereti. Mi pedig ébredezzünk. Lehetőleg ne túl lassan, nem ártana hamarosan észhez térni. Pusszancs.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!