Február 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ki lesz a következő vendég, az orosz alvilág vezére?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 68,517 forint, még hiányzik 2,931,483 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jurij Csajka, orosz legfőbb ügyész Polt Péter meghívására hazánkba érkezett. Az orosz Polt Péter sokban hasonlít hazánk szülöttéhez, ugyanis az ő nevéhez is kapcsolódik egy-két érdekes vád. Ilyen például az az eset, amely Alexei Navalnynak köszönhetően került a figyelem középpontjába, ahol is kiderült, a legfőbb ügyész fia egy hatalmas céget hozott létre, amely cégben érdekelt a Tsapok-klán is, amely a Kushchevskaya gyilkosságokról ismert. Az eset, amely egész Oroszországot megrázta – 12 embert mészároltak le a támadásban, köztük négy gyereket – jól bemutatta, hogy a helyi bandáknak a legfelsőbb szinteken is falaznak, hogy rémtetteiket elkövethessék. Kiderült ugyanis a gyilkosságot követően, hogy a banda tagjai a helyi hatóságok személyes védelmét élvezték a településen.

Nos, ez az ember – akinek fia Navalny szerint üzleti kapcsolatban állt ezen banda tagjaival – érkezett nemrégiben Polt Péter meghívására, hogy közbiztonságról és ügyészségi feladatokról diskuráljanak. De meglepő módon még internetes csalásokról is szó volt, mert ez a jelenkor problémája. Ez már csak azért is vicces, mert pont orosz hackerek próbálják meg befolyásolni több ország választását is, hogy az eredményeket a saját érdekeik szerint változtassák meg. Remélhetőleg Csajka azért ötleteket nem adott Polt Péternek, valamint Kövér László házmesternek.

Dr. Polt Péter legfőbb ügyész meghívására 2019. november 12-14. között hazánkba látogatott Jurij Jakovlevics Csajka orosz legfőbb ügyész.

Az Oroszországi Föderáció Legfőbb Ügyésze, Jurij Jakovlevics Csajka 2019. november 13. napján hivatalos látogatást tett a Legfőbb Ügyészségen, az orosz delegációt Dr. Polt Péter legfőbb ügyész fogadta. A kétoldalú megbeszélés során a felek ismertették országaik közbiztonsági helyzetét, az elmúlt időszak ügyészségi feladat ellátása során szerzett tapasztalataikat. Ennek során mindkét fél kiemelte a nemzetközi együttműködés fontosságát a szervezett bűnözés határon átnyúló új formáival: az internetes csalásokkal, emberkereskedelemmel és költségvetést károsító bűncselekményekkel szemben.

Dr. Polt Péter legfőbb ügyész tájékoztatást adott az új Büntetőeljárási törvény alkalmazása során szerzett eddigi tapasztalatokról, továbbá felhívta a figyelmet a törvény büntetőeljárást gyorsító hatására.
A megbeszélésen a felek elégedettségüknek adtak hangot a két ország ügyészségi szervei közti nemzetközi együttműködés színvonalával kapcsolatban. Az orosz delegációt az Országgyűlés Elnöke, a belügyminiszter, illetve az igazságügyi miniszter is fogadta. – OS

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!