December 6,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kész csoda, hogy még élünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 287,293 forint, még hiányzik 2,712,707 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt már érteni sem próbálom, hogy miért MTI hír az, ha Hollik István felmondja a Fidesz Facebook oldalán a kötelező hétvégi leckét. Az azonban valóban érdekel, hogy mi módon dönthetnek a sokszor hivatkozott magyar emberek az életükről úgy, hogy eldöntendő, és csupán egy módon eldöntendő kérdések mellé tesznek egy ikszet.

Ahogy hallgatom a fideszes megszólalókat a baloldal rémtetteiről, egyre inkább csodálkozom azon, hogy maradt még élő ember ebben az országban addigra, mire a jelenlegi kormánypárt jött, és megmentett minket. Bizonyára az aggkori szenilitás az oka, de nem emlékszem a rettenetes szenvedésekre. Sőt, mintha most sem lenne jobb a helyzet – legalábbis itt lent, ahol a többségünk él -, sőt, régebben mintha kevésbé burjánzott volna a politikusbűnözés, ráadásul – minden hiba, és nekem nem tetsző döntés ellenére – nem volt olyan érzésem, hogy okom lenne félni a hatalomtól. Rosszul emlékszem?

 A baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton a párt Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hollik István azt mondta: a nemzeti konzultáció olyan jól bevált eszköz, amellyel a magyar emberek dönthetnek az életüket befolyásoló kérdésekben. Ha valami, akkor a járvány és a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően – tette hozzá.
    “Ennek ellenére a baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt. Ezen nem csodálkozunk, hiszen eddig mindig támadták, ha ki akartuk kérni az emberek véleményét az őket érintő jelentősebb ügyekben. Ez egyenes következménye a politikájuknak” – fogalmazott.
    Nem szabad elfelejteni, hogy a baloldali kormány 20009-ben úgy kezelte a válságot, hogy újabb és újabb terheket rakott az emberek vállára és még csak meg sem kérdezte őket erről – hangsúlyozta.
    “A baloldallal szemben viszont mi úgy akarjuk a járvány okozta gazdasági válsághelyzetet leküzdeni, hogy segítünk az embereknek és megkérdezzük őket. Mi ezért továbbra is arra biztatunk mindenkit, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban” – fogalmazott Hollik István. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!