Március 27,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kérdezz Judith Sargentinitől

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,670,429 forint, még hiányzik 1,329,571 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves Szalonnák! Holnap interjút készítünk Judith Sargentinivel, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselőcsoportjának tagjával. Azonban ehhez a ti segítségeteket is szeretnénk kérni, mégpedig olyan formán, hogy akinek kérdése van Judith Sargentinihez, az a komment szekcióban, esetleg emailen jelezze nekünk és mi kiválasztjuk a legjobbnak vélteket, amelyeket holnap fel is teszünk neki.

Az interjú az elkövetkezendő napokban jelenik meg a Kolozsvári Szalonna oldalán.

Kérdésre fel!

Fotó: EP

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!