Május 10,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


DK: Müller Cecília lesz a személyi felelős, ha valaki azért hal meg, mert a kórházak nem tesztelték

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 518,579 forint, még hiányzik 2,481,421 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Két napja Müller Cecília kevesebb koronavírus-tesz elvégzésére utasította a kórházakat. A döntés elég furcsának tűnt már akkor is, és véleményem szerint azóta is az. Hogy az utasításnak milyen következményei lesznek, azt egyelőre nehéz megjósolni, mindenesetre nem lehetünk túl bizakodóak. A DK sem az, ezért a következő közleményt juttatták el az MTI-hez:

Budapest, 2020. június 28., vasárnap (OS) – Müller Cecília lesz a személyi felelős, ha valaki azért hal meg, mert a kórházak nem tesztelték!

A gyenge Orbán-kormány láthatóan semmit nem tanult a járvány első hullámából. Hiába halhattak meg emberek, valamint alakulhattak ki járványgócok például kórházakban és idősotthonokban amiatt, hogy nem teszteltek időben, Müller Cecília országos tisztifőorvos most azzal fenyegeti a kórházakat, hogy ahol túl sok tesztet végeznek, ott vizsgálatot indítanak, a “felesleges” teszteket pedig ki fogják fizettetni a kórházakkal.

A Demokratikus Koalíció szerint Müller Cecília lesz a személyi felelős, ha valaki azért hal majd meg, mert a kórházak nem tesztelték! A DK szerint csak a leggyávább és leggyengébb kormányok gondolkoznak úgy, hogy egy esetleges második hullámot nem megállítani, hanem eltitkolni kell, márpedig tesztek nélkül nem fogjuk tudni, hogy mikor üti fel újra a fejét a koronavírus. A DK szerint egyetlen elvégzett koronavírus-teszt sem felesleges, nem a magyarok egészségére kellene sajnálni a pénzt!

Varga Zoltán

A DK országgyűlési képviselője, a Népjóléti Bizottság tagja

Kiadó: Demokratikus Koalíció (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!