Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kavarodás a Miniszterelnökségen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

1000 milliárd forinttal segítette a Széchenyi Programiroda a gazdasági fejlődést.

Rekordévet zárt a legnagyobb állami tanácsadócég: az uniós pályázati kiírások felpörgése miatt egymásnak adták a kilincset a Széchenyi Programiroda ügyfelei 2017-ben. A társaság tavaly 350 tájékoztató rendezvényt tartott az uniós támogatási lehetőségekről, és 43.000 pályázóval vagy a pályázatok iránt érdeklődővel lépett kapcsolatba. A Programiroda közreműködésével elnyert és szerződött uniós pályázatok száma meghaladta a 6.000-et. A társaság szakértői mintegy 9.400 projekt megvalósításában adtak segítséget. 
Schultz Gábor, a Széchenyi Programiroda ügyvezetője felhívta a figyelmet, hogy közszolgáltatóként összességében mintegy 1.000 milliárd forint fejlesztési forrás magyar gazdaságba történő eljuttatásában működött közre a társaság 2017-ben.
A Széchenyi Programiroda 61 ügyfélszolgálati ponton, 180 tanácsadóval áll a pályázók és a pályázni vágyók rendelkezésére. A társaság szolgáltatásai a pályázati ötletadástól, a megvalósításon át a projektzárásig szinte minden területre kiterjednek és bárki számára teljesen ingyenesek.
További információért látogasson el honlapunkra: www.szpi.hu

     Kiadó: Miniszterelnökség (MTI-OS)

Picit összecsúsztak a dolgok. Segítek szétválogatni, jó? Jó.

1000 milliárd forinttal nem a Széchenyi Programiroda, de még csak nem is a Miniszterelnökség segítette a gazdasági fejlődést. Az Európai Unió segítette ennyivel a magyar gazdaság fejlődését. A Széchenyi Programiroda nem karitatív szervezet. A munkatársai tették a dolgukat, amiért a fizetésüket kapják.

A többi stimmel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!