December 5,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kásler hátbavereget, Karácsony jutalmat oszt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 302,714 forint, még hiányzik 2,697,286 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Szociális Munka Napja alkalmából Karácsony Gergely és Kásler Miklós is bejegyzést tett közzé Facebook oldalán, amelyeket most idéznék. A kérdés már csak az, hogy melyik bejegyzés Karácsonyé, és melyik bejegyzés Kásler Miklósé?

Most, egy pusztító világjárvány idején talán jobban észreveszi mindenki azoknak a munkáját, akiknek a segítségnyújtás az élete. Ahogy az egészségügyben dolgozókról, róluk is túl gyakran feledkezik meg a kormányzat. Budapest vezetése ma, november 12-én, a Szociális Munka Napján döntött róla, hogy decemberben, ahogy tavasszal is tette, 100 000 forintos jutalomban részesíti a Fővárosi Önkormányzat idősotthonainak és hajléktalanokat ellátó intézményeinek minden munkavállalóját. Köszönjük nekik ma és az év minden napján áldozatos és lelkiismeretes munkájukat!

 

Munkájuk, hivatásuk és küldetésük a gondoskodás, szolgálatukkal emberek mindennapjai válnak könnyebbé, elviselhetőbbé. A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntöm a szociális ágazat valamennyi dolgozóját!

Úgy hiszem, nem túl nehéz a megfejtés, mégis igen borzasztó, hogy ennyire jól látszik az, hogy a kormány mennyire semmibe veszi azokat a dolgozókat – nem csak az orvosok harcolnak a betegek életéért a kórházakban – akik akár az életüket is kockára teszik azért, hogy kevesebben haljanak bele generációnk legsúlyosabb világjárványába. Kásler gratulál, köszönt és hátbavereget, míg Karácsony 100 ezer forintot ad a budapestiek által befizetett adóból azoknak, akikről a kormány sokadszorra is megfeledkezett. Talán jobb helyre megy ez a pénz, mintha egy új stadiont húznának fel a főváros valamelyik kerületében.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!