December 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kapjatok már az agyatokhoz!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 514,445 forint, még hiányzik 2,485,555 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Namostakkor – ErdősVirágul szólva – mondjátok meg, mi legyen? Bocs a bunkóságért, először is jó reggelt mindenkinek! Nem, nem azokat kérdezem, akik maguknál vannak szellemileg, és pontosan látják, mi folyik itt évek óta, hanem azokat, akik a gyászmenetes drótkerítésbe és a mártírok mártírjává avanzsált Fideszbe kapaszkodva óbégatnak, rettegnek és féltik a keresztény kultúrájukat. Gondoltam, hogy várok még vele, hátha leülepszik az információ, de most akkor megkérdezem: az mennyire van rendben az, hogy egy fővárosi kórházban az épület udvarán parkoló mobil CT-ben látják el a daganatos és más súlyos betegeket? Mármint abban az esetben, ha ilyenkor, az utolsókat egyre vadabbul nyögő télvíz idéjén egyáltalán sikerül felvinni őket a csúszós rámpán a kamion ajtajához. Mennyire van rendben az, hogy hóesésben hurcolásszák a betegeket azért, mert nem sikerült időben megoldani a pályáztatást, aminek eredményeképpen a jövőben egy új szolgáltató végzi a CT- és MR-vizsgálatokat? És az mennyire van kibaszottul rendben, hogy a tendert egy olyan cég nyerte meg, amelyiktől egészségügyi referenciát sem kértek? Elég kitapétázni a kamion ajtaját a rohadt Magyarország megújul logóval? Elég, hogy az egészségügyi referenciával nem rendelkező cég korábban a TEK-nek gyártott zubbonyt és derékszíjat? Mégis mi a tetves kurva életnek kell még mindig történnie ahhoz, hogy már ne legyen rendben mindez, hogy már ne lehessen minden aljasságra rávágni, hogy a reménytelen helyzetben lévő pártok, Soros, kerítés, migráns, hajrá, magyarok?

Tessék, egyelőre itt van a válasz mindenre, itt alant. Ha kiderül, hogy az elmúlt huszonkét évben sosem volt ennyire korrupt ez az ország, ha kiderül, hogy emberek kínok között halnak meg a sürgősségi osztályokon, ha kiderül, hogy a diákoknak elegük van abból a szellemi mészárlásból, amit az oktatási rendszer körül művel az állampárt, ha kiderül, hogy a választási kampányra előrehozott nagy dobra vert béremelésből 2 forint lett, ha bármi kiderül, akkor ez van.

A mániás tudatrepedés nekitámaszkodik egy széknek, beledől az auránkba, és a harcaival kábít. Semmi más nem számít, semmi másról nincs már elképzelése, semmi más nem érdekli, csak a háborús szükségállapot fenntartása, keresi a harcostársakat az elmebajához. Elrepült tehát a mai brüsszeli miniszterelnöki csúcsra, ahol többek közt Európa jövőjéről, költségvetéséről, az ide áramló pénzekről lesz szó, és az a baj, hogy előre borítékba lehet pakolni, hogy mivel fog hazajönni, ha esetleg nem az a döntés születik, hogy ezután is feltételek nélkül tolják idefele a zsetont. Ha a harácsolás és rendszerszintű korrupció kormányának óhaja szerint alakulnak a dolgok, akkor ő győztek, ha nem úgy alakulnak, akkor megtámadtak. Egyszerű ez. És zabálják a népek.

Mindazonáltal kisebb homokszem csúszott az agyatlan sorosozás gépezetébe, ez pedig Ausztrália külügyminiszterének tegnapi látogatásával kapcsolatos. Orbán tehát új harcostárssal büszkélkedik a migráció elleni küzdelemben. Julie Bishop ausztrál külügyminiszter a Szijjártoporzékkal közös sajtótájékoztatón az ausztrál kormány Sorossal, illetve a „Soros-tervvel” kapcsolatos álláspontját firtató – kérdésre ezt mondta:

Soros György nem került szóba a megbeszélésünk során, Ausztrália pedig nem szövetséges semmilyen, Soros Györggyel szembeni fellépésben.

Teccik érteni, kedves Soros-fóbiás hívek? A kormány azt zabáltatja veletek, hogy nagy erőkkel keresik a szövetségeseket a migrációt támogató „Soros-tervvel” szemben, aztán amikor a potenciális szövetségesekkel egy asztalhoz ülnek, akkor szóba sem hozzák Sorost, meg a tervét, mert pontosan tudják, hogy kiröhögnék őket. Ezért az ökörségért mindenhol, mindenki körberöhögné őket. Ez kizárólag a ti hülyítéssel, butítással egybekötött szórakoztatásotokra van kitalálva. Mert ennyire néznek gyengeelméjűnek benneteket. Hát franc tudja, én a helyetekben most már komolyan elgondolkodnék ezen. Szerintem nem vagytok gyengeelméjűek, úgyhogy kapjatok már az agyatokhoz, még mindig van egy kis idő erre.

Erről jut eszembe, Kocsis Nembuzeráns Máté egyelőre a VIII. kerület polgármestereként diktálja a tempót a Soros-tervvel kapcsolatban, mert az fél egészség, ha addig sem komoly dolgokkal foglalkozik az önkormányzat. A csávó ott tart a csúcsra járatott elmebajban, hogy a VIII. kerület testületi ülésén, ahol a nem létező Soros-terv volt a téma, a Soros-terv nem létezésének hangot adó (miszerint ócska figyelemelterelés az egész, ahelyett, hogy az egészségügyről lenne szó) egyik – meg nem nevezett – ellenzéki képviselőnek beletolta az arcába, hogy nem normális. Mert aki azt mondja, hogy a Fidesz vagy kifejezetten őmiatta halnak meg emberek a kórházban, „az nem normális”. Úgyhogy ez a derék ifjú titán közölte az illető ellenzéki képviselővel, hogy átfogó pszichológiai elemzést készíttetett róla, amit majd alkalomadtán négyszemközt oda is ad neki.

Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni. Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus. Segítőleg adom majd oda.

Nekem ez elég hátborzongatónak tűnik, de biztosan én vagyok a hülye. Pedig eléggé úgy fest, hogy új szintet lépett a sarokba szorított patkány effektus szerint túlélésért küzdő állampárt. Most már ott tartanak, hogy nem normális az, aki azt állítja, hogy az egészségügyben uralkodó állapotokat kurvára nem lehet már bezzeggyurcsányékra fogni, mert ez a Fidesz sara. Eddig Soros embere/ügynöke/megvásárolt szócsöve volt bárki, aki bírált, most már nem normális, úgyhogy megfigyelés alá veszik és sunyin pszichológiai elemzéseket készíttetnek róluk. Jó tudni ezt is.

Csak halkan mondom, hogy közben Kalocsán (ez az egyik olyan település, ahol Tiborcz és az Elios garázdálkodhatott) a közgyűlés fideszes többsége leváltotta a jogi bizottság éléről és visszahívta a közbeszerzési bizottságból azt az ellenzéki képviselőt, aki a nyilvánosság elé tárta az Elios-botrány helyi fejleményeit. Arra kurvára nincs válasza a fideszes többségnek, hogy miért kellett bankkölcsönt is vállalniuk ahhoz, hogy a miniszterelnök vejével mindenáron leszerződjenek, az viszont tény, hogy Angeli Gabriellát a munkahelyéről is kirúgták. Úgy, hogy még egy évig érvényes munkaszerződése van. A görénységnek nincs felső határa: a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár részeként működő Ökopont Irodájának vezetőjét azért rúgják ki, mert posztját átszervezésre hivatkozva április elsejével megszüntetik. Faszt: azért rúgják ki, mert megbolygatta az állampárt mocskos ügyeit, úgyhogy bosszút álltak rajta. Szerintetek mennyi idő kell majd ezt az országot talpra állítani ebből a fertőből? Hmmm?

És végül, hogy ne sikkadjon el ez se: az egyébként is milliárdos Schmidt Mária sem tud félreállni a közpénz útjából. A Figyelőt kiadó NER-ideológus tulajdonában lévő K4A Lapkiadó Kft. hirdetési bevételeinek hetven százaléka jött tavaly az államtól. Az 1,1 milliárd teljes reklámbevételből 734 millió volt állami pénz. Úgy, hogy nem állnak rendelkezésre hivatalos olvasottsági adatok, így az állami cégek úgy hagynak egy csomó pénzt a lap kiadójánál, hogy nem tudhatják, hogy a reklámjaik pontenciálisan hány embert érnek el. És kurvára nem is érdekli őket, csak zsírosodjanak a lojális szarlapátolók. Habony, Mészáros dettó.

Mivel kedvelem a keretes szerkezetet, és mivel nem tudom megunni, hát tessék, muzsika! Szép napot mindenkinek, később jövünk! És ne feledjétek: ma 17.30, Deák tér!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!