Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kálmán Olga belépett a DK-ba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kálmán Olga belépett a Demokratikus Koalícióba. A döntés vélhetően sokak számára meglepetés, hiszen az egykori műsorvezetőről nem sokat lehetett hallani az elmúlt időszakban. Kálmán Olga azért döntött a csatlakozás mellett, mert Gy. Németh Erzsébet humán és kultúráért felelős főpolgármester-helyettes munkáját fogja segíteni főtanácsadóként. Már javaslat is érkezett az Egyenes Beszéd egykori műsorvezetőjétől, mégpedig az, hogy a Budapesten megvalósuló beruházások értékének egy százalékát kötelező legyen a főváros kulturális életének fejlesztésére fordítani.

Vélhetően a későbbiekben fogunk még többet is hallani az új városvezetés terveiről, azonban ez időbe fog telni. Az irány – véleményem szerint – jó, bár Tarlós István után ez talán annyira nem is meglepő.

Kálmán Olga belépett a Demokratikus Koalícióba (DK) és politikai főtanácsadóként segíti Gy. Németh Erzsébet humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettes munkáját.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón közölte: Kálmán Olga – akit a párt az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztáson indított – csatlakozott a DK-hoz, és abban segít majd, hogy Budapestnek “színes, nyitott, európai, korszerű kulturális élete” legyen. Gy. Németh Erzsébet elmondta: ő kérte fel Kálmán Olgát a feladatra.

Kálmán Olga bejelentette: főtanácsadóként azt javasolja majd a főváros vezetőinek, hogy a Budapesten megvalósuló beruházások értékének egy százalékát kötelező legyen a főváros kulturális életének fejlesztésére fordítani./MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!