Június 5,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jön a meleg, de a huszárcsákó megvéd

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 215,489 forint, még hiányzik 2,784,511 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jelmezbálba készülhet a rendőrség. Valamilyen luxus buli lehet, mert vesznek ötven darab huszárcsákót körülbelül 119 ezer forintért darabját, összesen 5,59 millió forintért – szúrta ki a Népszava a rendőrség oldalán. Köll az. Miután a huszárruha darabjai 1848-ban már évszázad óta változatlanok voltak, a csákó így nézett ki: formájában megegyezett a gyalogságéval, bár 2,5 cm-rel magasabb volt, mert a csákó belsejébe drótkarikákat varrtak, hogy védje a huszárt a kardvágás ellen.

Kard ki kard! Megküzdünk a rohadék ellenséggel, legyen az Brüsszel, Ámerika vagy Szörnyella De Frász. Én ingyér’ adok tanácsot a készenléti  rendőrségnek: vegyenek piros, valamint egy kevés fekete kartont, kokárdát, arany vagy sárga zsinórt. Először szabjanak le a piros kartonból 14 -20 cm széles csíkot. Igazítsák a fejükre a papírcsík alsó szélét, fölül  szűkebbre húzzák meg. Tűzőgéppel több helyen rögzítsék. A csákó ellenzőjét fekete kartonra rajzolják, fülecskét hagyjanak a ragasztáshoz, és vágják ki. Lehet díszíteni. Ennyi. Bármelyik iskolai csoport megcsinálja  –  nem sokmilliós ajándékért. Rendőreink legfeljebb esőben nem rohangásznak, mert elázik a csákójuk. Akkor pihenj van. Nekik is, nekünk is.

“BV” (talán büntetés-végrehajtási) sivatagi kalapokat is rendeltek 18,1 millió forintért. Tudtam én: nincs itt semmiféle globális felmelegedés. Azok az átkozott eritreai, csádi, líbiai, marokkói, szudáni…  migránsok vonszolják magukkal egyre közelebb országunkhoz a Szaharát Észak-Afrikából. Azért van ilyen gatyarohasztó meleg. Ha a rendőrök a déli határunkon tóduló migránsoknál kötelet látnak, azonnal támadjanak a kardjukkal és vegyék el tőlük, nem kell nekünk illegális sivatagi forróság. Csak a kalap.

Hiába, Soros nem csak milliárdos, hanem ravasz ember is, ezt is elintézte. A kalapviselést gyakorolni szívesen oda adom a szalmakalapomat. Szép. Rózsaszín szalagocska díszíti. Sebaj, attól még lehet férfias.  Megbízom a készenléti rendőreinkben, a meghatottságtól még sírok is, ha már 44,7 millió forintért több mint 26 ezer könnyfakasztó habos sprét is vásároltak. Ha romlana az állapotom, beszállhatnék különleges kialakítású felsővezetői (VIP) járművükbe. Ebből is vettek kettőt 59,4 millió forintért.

Egy kalap alatt jelmondatukat nyugodtan egészítsék ki: „Egység, Hűség, Becsület  – Kellő Hibbantság.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!