Augusztus 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jobban oda kellene figyelni, mert teljesen összezavarják a drága híveket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 890,629 forint, még hiányzik 2,109,371 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szellemi szabadságharcos jóreggelt kívánok azoknak, akiknek harc nélkül romba dőlne a tyúkszaros életük! (Hogy a szellemhez mi közük lehet azoknak, akik ezzel nyomulnak, fogalmam nincs.) Mindenki másnak békés, derűs, nyugodt, kávé mellé szalonnás jó regggelt!

Ne keressék a G-nap utáni négy év Magyar Nemzet cikkeit az mno.hu webcímen, az ugyanis egyenesen a magyarnemzet.hu, Simicska Lajos NER-veresége után visszazabrált zsé kategóriás állami propagandaoldalra visz. Persze, hogyne, elő lehet kapirgálni az internet bugyraiból azokat a fránya cikkeket (egy célzott keresés esetén mindössze 21 ezer oldal között kell megtalálni a tutit), hát hiszen a jó öreg internet nem felejt. Csak hát nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ennyi erővel akár tényleg nekifoghatnának könyveket is égetni, innen már csak egy lépés, és kurvára fel se tűnne senkinek. Vagy ha fel is tűnne… Ahogy ezek a figurák megsemmisítenek mindent, ami nem az elvtelenségre épülő nemzeti szemétdombjuk éljenzéséről és dicsőítéséről szól, senki más nem tud úgy rombolni, pusztítani. Szóval visszavették, ami az övék volt, a magyaridok.hu nevű, érdeklődés hiányában felsült projektjük viszont ott virít a teljes termésével világ szégyenére. Most pedig ugyanazok az alakok, akik a lopott pénzből működő Magyar Idők silány olvasottságát eddig összerántották, ezután ugyanonnan folytatják, ahol abbahagyták és reménykednek abban, hogy a Magyar Nemzet nevű brand alá csatasorba állva jobban fogy majd a dohos portékájuk. Sok szerencsét hozzá!

Szükség is lesz rá minden fronton, mert bár a Századvég a Nézőponttal versenyt fut azért, hogy ki tud kedvezőbb számokat a főnök elé pakolni –  közvetlenül a kivasalt Nemzeti Sport és a puritán reggeli közé -, ám a Medián mérései valami olyasmit is megmutatnak, amit a propaganda megrendelésére munkálkodók nem kötöttek az orrunkra. Mégpedig azt, hogy 3 hónap alatt félmilliónál is több szimpatizánsát veszítette el  a Fidesz-KDNP nevű gazdasági érdekcsoport. Miközben az előbbiek azt mantrázzák, hogy semmi nem tépázta meg az állampárt hasító népszerűségét, pláne nem Soros utcára vonult katonái, a 3 hónap alatt félmillió mínusz akkor sem tűnik kevésnek, ha normális helyeken már az is gyalázat volna, ha összesen ennyien támogatnának egy Fidesz-szerű szélsőséges, korrupt pártot. Nekem mondjuk teljesen mindegy, hogy ki milyen számokban, felmérésekben és elemzésekben hisz, a Medián januári felméréséből az derül ki, hogy a vezető kormánypártot jelenleg a szavazókorú népesség 38 százaléka támogatja. A Nézőpont talán 39%-ot mért, szóval nem olyan nagy az eltérés, de nem is ez a lényeg, hanem ez: októberben ez a mutató még 45, decemberben pedig 41 százalékon állt. A kutatás legizgamasabb megállapítása éppen ezért az, hogy három hónap alatt 43-ról 52 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint az országban rossz irányba mennek a dolgok. Sejtem, hogy erről is Soros tehet, úgyhogy ne is cifrázzuk.

Meg arról is, hogy csúszik és természetesen drágul a Szeged-Csanádi Egyházmegye (Kiss-Rigó Lászlónak pacsi) 8000 férőhelyes stadionjának kivitelezése. A Market Zrt.-vel (Garancsi Kötélbarát István) kötött eredeti szerződés még nettó 9,3 milliárd forintról szólt, azóta kétszer módosították a megállapodást, így a létesítmény ára most már 12,7 milliárdnál jár. Vagyis hopp egy közel 3 és fél milliárdos drágulás, miközben a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteit most basszák szét Palkovics mester fennforgásának köszönhetően, az MTA alapfinanszírozásának megszüntetésével. De ki a szart érdekel ez, amikor a Csepelt Újbudával összekötő, 2028 és 2033 között megépítendő híd engedélyezési tervdokumentációjának elkészítésére mintegy 4,1 milliárd forintot költenek az elvtik. Abba bele sem merek gondolni, hogy maga a híd mennyibe fog kerülni, ha egyáltalán még lesz mibű megépíteni. Amúgy ez egyházi stadion mese azért is vicces, mert kereszténynemzetiek, akiknek az egyik vesszőparipájuk az üldözött keresztények megsegítése konkrétan kétszer annyit költenek a szegedi stadionra (egy, azaz egy stadionra), mint amennyit 2016-2018 között az üldözött keresztények megsegítésére költöttek (6,7 milliárd forint). Állítólag ez a magyar kormány hiteles kereszténydemokrata válasza a migráció támogatása helyett, höhö. Stadionisztánnál semmi nem teljesít jobban, az már biztos is.

Már csak Hadházy Ákos új luxuslakását kell valahogy napirenden tartani (tartja is kegyetlenül a sértett mimózalelkekből álló fideszes propagandafertő), mert az megnyugtatóan megmagyarázná, hogyan vált a szépreményű Magyarország az Európai Unió egyik dobogós sereghajtójává. Ha csak negyedannyi energiát fektetnének abba, hogy újságírói munkát végezzenek és ugyanolyan kitartó szorgalommal járnának utána a millárdokat elégető kormány sötét ügyleteinek feltárásába, mint amennyit beletolnak a nulla hatalommal és egyre szűkülő erőforrásokkal rendelkező, állítólag amúgy is a konstans tetszhalál állapotában leledző ellenzéki politikusok és pártok kisstílű lejáratásába, talán még elkerülhetnék a történelem szemétdombját, ahova a gazdáikkal együtt kerülni fognak. Szerintem is addig álljak egy lábon, ameddig ez bekövetkezik.

Némi zavar azért folyamatosan belecsúszik a(z) (N)ERőbe, ha már a gyurcsányozás sem megy olajozottan a fideszesfüggetlen állami hatóságoknak. A fideszes Állami Számvevőszéknek és a fideszes Magyar Nemzeti Banknak például az sem igazán sikerült, hogy legalább összehangolják a Gyurcsány elleni vádakat. Így történhetett meg, hogy az ÁSZ azért bírságolta meg a DK-t, mert Gyurcsányék cége, az Altus túl alacsony kamattal hitelezett a pártnak a választási kampányban, az MNB meg azért bírságolta meg az Altust, mivel Matolcsy Rómeó szerint a cég túl magas kamattal hitelezett a DK-nek. Tényleg jobban oda kellene figyelni, mert a végén még teljesen összezavarják a drága híveket, akiknek már így is túl nagy nyomás nehezedik a gyönge vállaikra. Évek óta azon fáradoznak, hogy ne a szemüknek, hanem a propagandának higgyenek, ne csinálják ezt velük!

Éppen elég baj, hogy már Kubatov Gábort is elő kellett rántani a naftalinból egy sorosozás kedvéért. Elég szar lehet a helyzet, ha már a kopasz verőember-felelőst és pártigazgatót kell lakossági fórumokra hurconi, hogy előadja: a baloldal nem ismer se Istent, sem embert. Kubatov Siófokon szónokolt a helyi pogári kávéházban, miután az elmúlt egy hónap alatt több tüntetés is volt a településen. Mindenki nyugodjon meg, a fideszes főlistázó megfejtette a megfejteni valót:

Az ellenzék nem a túlóratörvény, a bíróságok vagy az alkotmány miatt tüntet és tüntetett, hanem azért, mert elvesztette a választást, és ebbe képtelen belenyugodni. 

Ennek a nagyon okos embernek szóljon már valaki, lehet, hogy a fideszes arrogancia narancsködbe borult elefántcsonttornyából nem látszik, de voltak ám emberek is az utcán. Annyian, amennyien, de voltak. Ők semmiféle választást nem veszítettek el, viszont ők azok, akiknek a jelenével és a jövőjével szórakozni tetszenek. Pofátlanul, fenntartások és aggályok nélkül. Nem jön ide sehogy, csak eszembe jutott: ahogy Karácsony Gergelynek tudnia kell, hogy zsidókat listázni igenis náci tempó, és kurvára nem kéne utólag maszatolni ebben az ügyben, úgy Kubatov is hagyhatja egész nyugodtan a dagadt ruhát másra, nem kellenek az alternatív valóságmagyarázatai.

Szórhatom nyugodtan a hamvakat a fejemre (bár nem nekem kellene, hanem az amerikai külügyminisztériumnak, amelyik összevissza beszélt erről múlt héten), mivel a korábbi bizonytalanság ellenére immár hivatalos, hogy jövő héten Magyarországra látogat Mike Pompeo amerikai külügyminiszter. (Tudják, ez az a csávó, akivel Orbánt összekeverték Brazíliában.) Ezt onnan lehet tudni, hogy Twitteren jelentette be John Bolton, Donald Trump nemzetbiztonsági tanácsadója. Nagy esemény lesz ez különös tekintettel arra, hogy utoljára 2011-ben látogatott amerikai külügyminiszter Magyarországra, és – a jelen állapotokat szemlélve bármilyen hihetetlen – akkor Hillary Clinton Orbán Viktorral is találkozott. Az igazán érdekes az lesz, hogy miként számol be erről a történelmi pillanatról az amerikai külügy és az MTI.

Még rengeteg mondanivalóm lenne, de sajnos túlszárnyaltam már így is a kereteket, úgyhogy már csak az alábbi fotóra futja, amely nem csak a G-nap tegnapi évfordulója miatt aktuális, hanem amúgy is. Az alábbi felvételt olvasónk küldte Ománból, a Wadi Bani Khalid melegvízű kanyonból, ahol sziklamászás közben bukkant az alábbi csodára. Mint írja: Azért ez szép. Kár, hogy nem én írtam oda. 🙂  Szerintünk ez így is tökéletes és nem szorul magyarázatra, köszönjük szépen!

Önöknek pedig a figyelmet, később folytatódunk, ahogy szoktunk. Csókolom.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!