Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jó zene

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van most néhány percem, hadd mutassak valamit.

Zene. A könnyűnek nevezett zene egyik legnehezebb változata. Egy ember kiáll egy szál gitárral a tömeg elé. És valami olyat képes produkálni, amire érdemes figyelni, akkor is, ha a réten vándorló “bulizóknak” alapjában véve fogalmuk sincs róla, miért különlegesen kiváló, amit hallanak.
A zenészt Martin Sextonnak hívják, én most a “Diner” lemezfelvételét mutatom, de a youtube-on találnak ugyanebből fesztiválszámot is, ott látható, hogy tényleg egyedül van.
Ne keseredjenek el. A csúti futballistaszerű rémálmok elmúlnak, Martin Sexton megmarad.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!