Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jó választás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szerintem pedig nem kell ilyen kicsinyesnek lenni. Megéri az a 40 milliárd forint, csak jól kell kiválasztani azt az egy embert, akit kilövünk az űrbe.

Elfogadhatatlan, hogy Orbán Viktor 40 milliárd forintért küldene embert az űrbe, miközben pedagógusbér-emelésre és rezsitámogatásra nincs pénz – jelentette ki Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus azt mondta: a nemzetközi sajtó és az űripari szakportálok szerint az Orbán-kormány százmillió dollárt, azaz mintegy 40 milliárd forintot készül arra költeni, hogy az amerikai Axiom Space segítségével embert juttasson az űrbe.
    A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy Orbán Viktor százmillió dollárból küldene embert az űrbe, miközben az ország “belesüpped a Fidesz által okozott megélhetési válságba”.
    Ha ez megtörténhet, akkor valóban fényévekre van Magyarország egy európai demokráciától – vélekedett.
    Azt mondta: egy felelős kormány sohasem tenne ilyet egy megélhetési válság kellős közepén. Ez a pénz jobb helyen lenne, ha akár a pedagógusok bérére, akár rezsitámogatásra költené a kormány – fogalmazott Varga Zoltán. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!