Március 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jó ebédhez szól a hazug nóta

A tegnapi dicsőséges egyensavazás után elvileg elvonultak vakációra a fideszes urak és hölgyek (az ellenzéket most hagyjuk, mert a nyomdafesték mindenek előtt). A szerencsétlen, nőügyekkel nyilvánosan is foglalkozó Halász Jánost azonban még visszataszajtották a függöny elé, hogy szombat örömére se maradjon agymosás nélkül a nemzet. Az MTI kilógó nyelvvel számolt be arról, hogy ez a bármire kapható szerencsétlen mi mindent hordott össze a fiókból előrángatott soros kotta alapján. Bő 8 évvel az elmúlt nyolc év után.

A 2019-es költségvetés szavazásán megint kiderült, hogy “ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok és vállalkozások” – jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szombaton Debrecenben, a közmédiának.

Halász János szerint “ugyanazok, aki kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a magyar családoktól, akik a háromszorosára emelték a gáz árát, akik elvettek egyhavi nyugdíjat és a közszolgáktól egyhavi bért, akik eltörölték a családi és az otthonteremtési adókedvezményt, a hároméves gyest, és akik agyonadóztatták a munkavállalókat és a vállalkozásokat is, most sem szavazták meg a 2019-es költségvetést, amely pedig tovább erősíti a családokat, a gazdaságot, a foglalkoztatást és a biztonságot”.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese azt mondta: Gyurcsánytól a Jobbikon és a szocialistákon át az LMP-ig ugyanazt a politikát folytatják, mint eddig: saját politikai érdekeikből zsigerből elutasítanak minden, a magyar embereket és családokat szolgáló javaslatot.

Halász János emlékeztetett rá, hogy az ellenzéki pártok az elmúlt években sem támogatták az adócsökkentéseket, nem támogatták a családi és az otthonteremtési adókedvezmény bevezetését, nem támogatták a személyi jövedelemadó, a társasági adó, az áfa, és a munkát terhelő adók csökkentését. Mint ahogy nem támogatták a rezsicsökkentéseket, a bankok elszámoltatását, nem szavazták meg a gyed-extrát és a nők40 program bevezetését – jegyezte meg.

“Ahogy eddig, most sem támogatták, hogy több pénzt fordítsunk a családokra, a biztonságra, a gazdaságfejlesztésre, az egészségügyre, az oktatásra” – zárta szavait Halász János. (MTI)

Szóljon már valaki ennek a beszélő öltönynek, hogy elviselhetetlenül unalmasak már a kretén dumái. Kilencedik éve elmúlt az istenverte elmúlt nyolc év, a gázáremelés, Gyurcsány és minden más rémtörténet is. Egyszerűen hihetetlen, hogy miközben saját politikai érdekeikből adódóan zsigerből korlátozzák az egyéni és kollektív szabadságjogokat, leszarják a magyar embereket és családokat, ez a szellemi árvízkárosult 2019. július 21-én elmúltnyolcévezik. Miközben Mészáros csilliárdos zsebe egy nap alatt 60 milliárddal gömbölyödik (mint a mangalicái), miközben Orbán zaklatásra hivatkozva páros lábbal fut el a közérdeklődés útjából, és miközben a sérült gyerkeiket otthon ápoló szülőknek nyolc év alatt kiszúrták a szemüket 10 ezer forintnál is kevesebb segélyemeléssel.

Halász, te szerencsétlen! Tegnap a Fidesz erölcsi világítótornyai saját maguknak fejenként 200 ezer forintos béremelést szavaztak meg a sok esetben milliós juttatásokon felül. A magyar emberek nagy részének még mindig nem éri el a bére a 200 ezer forintot. A saját tyúkszaros életetek biztonságán kívül mindent telibeszartatok, három évnyi kemény nemzeti agymosást elneveztetek kormányzásnak, és még mindig van pofátok a harmadik kétharmad után is előadni ezt a rablómesét? Úgy, hogy az ellenzéket a saját szaros pórázotokon rángatjátok. És még mindig ennyi a mondanivaló? Ti hörgitek, hogy ezek uagyanazok?

Nem értem, hogy lehet így élni. Egyszerűen nem értem. Mentél volna el vakációra, már az is jobb lenne, mint ez a szellemi méreg, amit felöklendeztél.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS