Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Itt az ország nagyobbik része van rossz listára felírva, doktor úr

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hellohello! Péntek, 14. Beütött a Valentin-nap meg az ezzel kapcsolatos minden izé. Reggel éhgyomorra is tanul az ember. Azt írja az internet, hogy Szent Bálint a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziával élők védőszentje. Magyarországon e szentnek nem alakult ki jelentős egyházi kultusza. Ez utóbbit annyira nem bánom.

Egyáltalán nem magamról akarok lamentálni, hanem – ha már így szóba kerültek a betegek -, olvastam, mert megírta a jobboldali erkölcsi fölény, és egy kedves olvasónk volt szíves felhívni rá a figyelmünket, hogy – cím! – a baloldaliak hajlamosabbak a mentális betegségekre. Alcím: A marxistákat érintik leginkább a mentális betegségek. Nem linkelem be a bűzölgő szemetet, aki nem hiszi járjon utána, viszont idézek egy részt belőle, egyúttal mélyen megértem, hogy olvasónk ezt egyedül nem tudja feldolgozni. Én sem, pedig nem félek a sötétben. Rendkívüli módon tanulságos annak az eltorzult, visszájára fordult, magából kivetkőzött, zombi propagandának és annak a teljesen megőrült, és minden jóérzés hiányától ordító közéletnek a szemléltetésére, ahol megállás nélkül ömlik az arcunkba a jól irányzott szellemi méreganyag:

Noha a felmérés nem nevezhető kifejezetten tudományosnak, hiszen lényegében egy közvélemény-kutatásról van szó, mégis betekintést nyújt abba, hogy a zavart embereket valószínűleg jobban vonzzák a baloldali hiedelmek, amelyek az életmód szempontjából általában ösztönzik a degenerációt és az erkölcsi felelősség hiányát. (…) Korábban két amerikai politológiaprofesszor bizonyította be, hogy a konzervatív értékekkel rendelkező emberek szebbek, mint a liberálisok, és az is kiderült már, hogy a jobboldali politikusokat szebbnek tartják az emberek a baloldaliaknál.

Hagyok egy kis időt. Bár azt hiszem, egyáltalán nem szorul lefordításra, azért lefordítom. A Fidesz propagandamédiája ott tart a hatalom melletti lázadásban, hogy már  ilyeneket kell írniuk: a baloldaliak és a liberálisok beteg, degenerált, erkölcstelen férgek. És még csúnyák is. A magukat konzervatívnak nevező emberek ezzel szemben nem csak szépek, de mentálisan egészségesek, erkölcsösek és példamutató életmódjukról híresek. Teljesen logikus tehát, hogy amikor valaki riasztó képződménynek nevezi azt a POLITIKÁT, amely kizárólag a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket veszi emberszámba, akkor visítanak, ordítanak, mint a fába szorult élőlények szoktak. És rohannak a bíróságra, meg az utcára, hogy őket megsértették.

Igaz, nem mindenki rohan az utcára. Van aki egyelőre csak a határkerítésig rohan, attól sem visszariadva, hogy már sokszor elhangzott öblös hazugságokat pufogtasson. És panaszkodjon. Minden miniszterelnökök legnagyobb doktora Röszkén gyepálta Európát, megszervezett migránsinvázióval paráztatta a népet, amely invázióról Európában tilos beszélni, de két mártírkodás között már megint nem sikerült igazat mondania:

Brüsszelből kerítésre egy fillért sem adnak nekünk, mert mi rossz listára vagyunk felírva. Magyarország elsőként épített kerítést, ezért mi vagyunk a főbűnösök.

Amellett, hogy természetesen Európában senki nem tiltja meg neki, hogy azt beszéljen a szájával, amit akar, és nem is szokta visszafogni magát, bár legtöbbször előbb hazajön Európából (ezek szerint Magyarország nem Európa, he?), és innen rázza az öklét, úgy hazudik, hogy pontosan tudja: Brüsszel azért nem ad egy fillért sem határkerítésre, mert nem adhat. Az Európai Bizottság csak a migrációs és menekültügyi uniós jogszabályokkal összhangban álló projektekre adhat pénzt. A kerítés ezek között nem szerepel.

Tehát a miniszterelnök vagy nincs tisztában a jogszabályokkal, vagy leszarja őket, vagy simán hazudik. Ráadásul a siránkozás hevében azt mindig nagyvonalúan elfelejti közölni, hogy egyrészt: az Európai Bizottság 2015 óta 137,14 millió euró, azaz 45,5 milliárd forint támogatást ítélt meg Magyarországnak a bevándorlás kezelésére, vagyis határvédelemre. Másrészt azzal sem dicsekszik őkelme, hogy az egyéb alapokból (menekültügyi, belső biztonsági) is lehetőség van pénzeket lehívni, de az Orbán-kormány ezeket a pénzeket csak részben hívta le. Ahelyett, hogy lehívná őket, jön a főbűnösséggel és a rossz listával. Doktor úr! A valódi probléma az, hogy itt az ország jelentős része egy kurva rossz listára van felírva. Mindenki rossz listán van, aki rosszul szavaz, akinek ellenvéleménye van, aki nem áll be a sorba. A budapesti polgártól a Nat ellen tiltakozó pedagógusig.

Mondjuk tényleg hülye az, aki a jogszabályok ismeretével és tiszteletben tartásával vádolja ezt a szó szerint drága embert. Aki uralkodásának tizedik évében a társadalom legégetőbb problémájaként a börtönökben tapasztalható embertelen körülmények, illetve a roma szegregáció miatt JOGERŐSEN megítélt kártérítések elleni háborút jelölte ki. Végül is igaza van.

Egyfelől a népszerűségvesztésre a népszerű ellenségek felkutatása és letámadása az egyetlen dolog, amit a Fidesz képes kipréselni magából. Ez a régi jó finkelsteini recept béta verziója. Amikor a kormányon lévő önkény jogerős bírósági ítéletek, illetve egy kisebbség ellen uszít. Valaki szóljon Harrachnak is, ne áltassa magát azzal, hogy ők egy olyan politikai mezőben politizálnak, amelyik mentes mind a jobboldali, mind a baloldali szélsőségtől. Nem, ez a nyilvánvaló radikalizálódás azt mutatja, hogy a Fidesz-KDNP az önbíráskodó, menetelő, rendpártiságot hirdető, eszelősen szélsőséges csoportok szintjére küzdötte le magát. Toroczkaiék ezt annyira nem lájkolják. Egyre vadabbakat kell kitalálniuk, hogy túllicitálják a kormánypropaganda legelvetemültebb hergeléseit.

Másfelől a nyílt gyűlöletkeltés és uszítás a sufnijogászok gyöngyének reményei szerint ezúttal is kiváltja a kormányzást. A Brüsszelből is látszó inflációs adatokra elég azt mondani (via Gulyás Gergely, akinek sokkal szórakoztatóbbak a kormányinfós fellépései, ha az ember hang nélkül nézi), hogy úgyse hisszük el, hogy ennyi az infláció. Az egészségügy kóros rothadását bőven elég egy festés-mázolással, meg a kórházi beszállítók megzsarolásával elintézni, hogy miszerint ha lemondanak tőkekövetelésük 20 százalékáról, akkor azonnal megkapják a maradékot. (Azért az egy érdekes kérdés, hogy melyik pártkatona érné be holnaptól a fizetése 80%-ával, mert megzsarolják bármivel.) A kanyarban előzve gyengülő forintra elég ráböffenteni, hogy ez akkor lenne tragédia, ha a Fidesz nem szabadította volna meg az országot a devizahitelektől, így viszont kuss legyen. A magyar oktatás drámai versenyképtelenségére ott a hazafias nevelés meg Wass Albert. Klímaválságról meg akkor beszéljünk, ha Brüsszel küldi a zsetont, addig coki. Ilyen körülmények között tényleg nem maradt más hátra, mint a szegregált cigányok és a rabok abszolút kisebbségének ügyeit nemzeti sorskérdéssé nyilvánítani.

Közben a társadalom igazságérzete kussban tűri, hogy a köz pénzéből degeszre hízott, megmilliárdosodott Forbes-listás gázszerelő toppantgatva belehányja az arcába, hogy őt hagyják békén, mert ő nem közszereplő. Az az ember, akié papíron a fél ország, felháborodottan üvölti az újságíró arcába, hogy kicsoda maga, hogy engem zaklat, kérem, fáradjon el (elfáradtam, belefáradtam, tényleg), ahelyett, hogy alázatosan, a kezét tördelve, egyik lábáról a másikra állva elmesélné, mennyiért adta el az államnak a kibaszott veszteséges, közpénzvagyonból vásárolt Mátrai Erőművet, amiből előzőleg azért 11 milliárd osztalékot kimart. Hogy kicsoda maga? Az a polgár, aki további sok adófizető polgárral együtt megveszi tőled a retkes erőművedet, mert neked már csak a bajnak van. Az, aki elől elvetted mindazt, amid van. Az, aki rossz listára van felírva, rossz helyre született, nem kedvezett neki a jószerencse és a főmaffiozó haversága.

Ezek után már csak arra vagyok kíváncsi, mikor derül ki, hogy az ellenzéki képviselőknek az MTVA székházában való JOGSZERŰ tartózkodását  megállapító JOGERŐS bírósági ítélet ellen is támadásba lendül a hatalom? Remélem, a népszavazásig meg sem állnak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!