November 28,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ismételten csalás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,038,989 forint, még hiányzik 1,961,011 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A választás napján – talán már megszokott módon – módszerek tucatjaival próbálnak csalást elkövetni a különböző jelöltek. Pécsen is pontosan ez történt a reggeli órákban, amikor is Gyimesi Gábor, a Jobbik pécsi képviselője arra lett figyelmes, hogy romák egyen-ételcsomagokkal jönnek ki a Fidesz vezette önkormányzat egyik épületéből. Nem kell túl nagy fantázi ahhoz, hogy kitalálja az ember, mi is történt ott. A gyanú szerint ételt osztottak szavazatokért cserébe. Ez nem csak egy feltételezés, hiszen ha nem ez történt volna, nem fenyegetik, és támadják meg Gyimesit, valamint a vele tartó ATV kamerását, akinek felszerelésén a támadás következtében több mint 100 000 forintos kár keletkezett. De lássuk, mit is meséltek az érintettek az ügyről:

Alsó gerinctájékon vágták ma reggel az ATV pécsi tudósítóját, Szalai Pétert. Mint arról beszámoltunk, szeptember 6-a téren elhelyezkedő BIOKOM-feliratú irodánál egy pécsi Jobbikos képviselő, Gyimesi Gábor, valamint az ATV tudósítója megfigyelték, hogy az épületből ételcsomagokkal távoznak emberek. Amikor bementek az épületbe, az ATV riporterét hátba vágták, s életveszélyesen megfenyegették, elmondása szerint nem kapott levegőt egy ideig, a kamerában pedig 100 ezer forintot meghaladó kár keletkezett. – ATV

Az ételosztásról videót is megosztott a Szabad Pécs

Az attrocitást követően a rendőrség ugyan 10 percen belül kiért a helyszínre, a fenyegetett és bántalmazott Gyimesit azonban nem engedték be az épületbe. Sőt, amikor a rendőrök kiérkeztek, és bementek az irodába, hogy felvegyék a jegyzőkönyvet, Gyimesi elmondása szerint ő még akkor sem tudott bejutni, mert útját állták és lökdösték, de emiatt külön nem figyelmeztették a vele szemben fellépő embert a rendőrök, és arra sem hívták fel a figyelmet, hogy be kellene engedni a képviselőt. – írja a Pécsi Stop.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!