November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ismét tragédiákat akarnak?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már most is jól láthatóan kezd romalni a hazai járványhelyzet, a kormány mégis úgy döntött, hogy a helyzet nem olyan vészes, ezért lehet az, hogy akár pozitív gyorsteszt eredménnyel is visszaengedhetik a kórházakból a begeteket az idősotthonokba. Tényleg nem tanultak az első hullámból annyit, hogy legalább ezen változtassanak? Az idősotthonokban annak idején elszabadult a pokol, amivel már nem tudtak mit kezdeni idővel. Ha ezt most hagyják, ugyanez történhet. Tényleg ez a cél?

A kormány ismét veszélyezteti az időseket! – A kórházakból csakis negatív PCR-teszt birtokában térhessenek vissza az érintettek az idősotthonokba!

Az MSZP felszólítja Müller Cecília országos tisztifőorvost, hogy azonnal változtassa meg a kórházban ápolt covid-betegek hazabocsátására vonatkozó eljárásrendet!

Az új szabályozás szerint ugyanis az idős honfitársainkat akár pozitív gyorsteszt eredménnyel is visszaengedhetik a kórházakból az idősotthonokba. Több mint 32 ezer ember halála után ez olyan súlyos felelőtlenség, amelynek életekben mérhető következménye lesz.

Müller Cecília tényleg úgy gondolja, hogy a járvány negyedik hullámában, amikor ismét napról nap növekszik mind az elhunytak, mind a fertőzöttek száma, akkor az a feladata, hogy elősegítse a fertőző emberek közösségbe való visszatérését? Ez lenne a felelősségteljes járványkezelés?

A kormány ezzel a lépéssel életveszélyes helyzetet teremt, éppen ezért sürgősen változtatni kell az eljárásrenden! Az idősek élete védelmében az MSZP azt követeli, hogy csakis negatív PCR-teszt birtokában térhessenek vissza az érintettek az idősotthonokba!

Kiadó: MSZP (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!