December 6,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Innováció

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 287,293 forint, még hiányzik 2,712,707 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olyan jól sikerült az M5 hetekkel ezelőtti, a homoszexualitást gyógyítható betegségként beállító műsora, hogy a Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Média Díját is sikerült megszerezniük. Természetesen a díjat nem ezért kapták, azonban a kérdés az, hogy egy csatorna, amely képes a korábban említettekre, mégis hogy a búbánatban lett egyáltalán jelölve bármilyen díjra is? Na de lássuk az MTI által leközölt hírt:

A közmédia M5 csatornája kapta az innovációs szövetség Média Díját

Budapest, 2019. március 7., csütörtök (MTI) – Az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna nyerte a Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Média Díját, amelyet Siklósi Beatrix, a csatorna igazgatója vett át csütörtökön délelőtt Budapesten, a Magyar Innovációs Szövetség tisztújító közgyűlésén.

Az M5 televízió a magyar tudományos műszaki kutatás-fejlesztés, valamint az innovációs eredmények, törekvések és problémák bemutatásával kifejtett kimagasló szakmai teljesítményéért kapta a díjat. A csatorna kiemelten foglalkozott az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Versennyel, valamint a Magyar Innovációs Nagydíj legjobbjairól szóló tudósításokkal is.

Siklósi Beatrix az MTI-nek elmondta: megtisztelőnek tartja az elismerést és örömmel tölti el, hogy az M5 csatorna teret adhatott egy nagy múltú kezdeményezésnek. A csatornaigazgató hozzátette: az M5 célja továbbra is, hogy a fejlődés, a kreativitás, a tudomány eszményét megismertesse a következő nemzedékkel.

Az M5 célja, hogy a fejlődés és tudomány eszményét megismertesse, miközben arról beszélnek az egyik műsorukban hogy a homoszexualitás egy betegség? Ezt vajon milyen tudományos tényre alapozták? Esetleg megkérdezték a lovagkeresztel kitüntetett fideszes fő gondolkodót, Bayer Zsoltot? Innovációnak mindenestre innováció, az hétszentség.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!