Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Innen lesz szép satufékkel megállni a szakadék szélén

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok! A hagyományőrzés jegyében a cizellált, eltartott kisujjú, galamb- és mimózalelkű fröccsöntött keresztényeknek is, akik az adventi elcsendesedést, a kis jézust (nagybetűvel), a szegény gyerekek szánkóit, a közelgő karácsonyt és további számolatlan, hangzatos-csöpögős tartalom nélküli szólamot mind-mind arra használnak ez idő tájt, hogy a végtelenbe belehajlítsák azt a kibaszott valóságot, aminek már így is fél centis darabokra törték a gumigerincét. Ilyen ez a nemzetikeresztényfideszes adventi bejgli mögé bújás: harcolnak, köpködnek, fröcsögnek, helyretesznek, felmossák a padlót, darabokra cincálnak, jól megmondják, kiosztják, feladják a leckét. A hitetlen kutyáknak, a csőcseléknek és Soros-bérencnek titulált szintén magyar embereknek, akiknek van pofájuk ádventkor és karácsonykor felháborodni azon, hogy hülyének nézik őket és fát vágnak a hátukon. Hallatlan, felháborító és veszélyes! Hogy az istenadta hosszú idő után elkezd gondolkodni az egyetlen élete, jelene és jövője fölött, majd önként megy ki a mínuszokba megfagyni. Ennél valóban nincs ennél nagyobb veszély, ami a kétharmadra nehezedne.

Jelen állás szerint az van, hogy az egyik névtelen propagandista helyre tette a jobbikosokat, a szénné alázott háromnevű másik propagandista valójában felmosta a padlót Jakab Péterrel (sajnos úgy tűnik, mi már soha a büdös életben nem fogunk egy filmet nézni ezekkel a kilóra felvásárolt szekértolókkal), a toporzékolási miniszter darabokra cincálta (megint) a CNN-t, és különben is Orbán Viktor a király. Közben – mert a NER mindig is rímelt saját magára – Rogántól Kövérig turnéznak az elvtársak a közpénzből lenyúlt milliárdokon hizlalt saját médiájukban és szórják az átkokat ugyanazokra a magyar emberekre (ellenzék, fiatalok, idősek, renitens szakszervezetisek), akik nem annyira hálásak, amiért az ország kozmetikázott gazdasági helyzetének további kozmetikázása érdekében valójában beismerik: újabb és újabb réteg bőrt szükséges levonni a magyar munkavállalókról azért, hogy működjön itt még valami.

Csak szólok, mert állítólag a jófejség is keresztényi izé (nem mintha nem szarnám le magasról, hogy ki micsoda, és nem mintha a rabszolgatörvény lenne a legnagyobb veszély, ami erre a kizsigerelt, kiskorúsított országra leselkedik), hogy miközben a melósnak joga van annyit túlórázni, ameddig kidől a futószalag mellől (és bár nem kötelező, legfeljebb másnap már nem kell bemennie dolgozni), a közpénz jellegének megváltoztatásában élen járó Matolcsy Rómeó Magyar Nemzeti Bankjában átlagosan 550 ezer forintos jutalmakat osztogattak szét a boldogkarácsonyra való tekintettel a dolgozók között. Csak hogy világos legyen, kinek hol a helye. Mondhatjuk azt is, hogy én vagyok az irigy panelproli, a Soros által felbérelt bérenc, a magyarság, a haza, a nemzet ellensége, aki magasról leszarja, mennyire megviseli Rogán Bűnöző Antal (akinek olyan vastag a bőr azon a nyúzott pofáján, hogy olvashatatlan pacákat küldött közérdekű adatok helyett az Átlátszónak, mert ennyire kreténnek nézi az adófizetőket) lelkét magánemberként az a sok támadás, ami az elmúlt hetekben a nemzetikeresztény O1G kormányát éri, csak hát bárhonnan nézzük, még senki nem hugyozott a trambulinról akkora élvezettel az alattvalók fejére, mint ez a banda. Természetesen nem az a lényeg, hogy én mit gondolok, hanem hogy Békéscsabától Zalaegerszegig mit gondolnak az emberek erről a kilencedik éve tartó mutatványról. Márpedig – bejgli illat, karácsony, kisjézus ide vagy oda – most először a vidék is megmozdult, és ha a vidék egyszer megfordul, akkor baszhatják az elvtársak a műanyagkereszténységüket.

Ez persze nem akadályozza meg abban a mindig bosszúra szomjazó, elemi gyűlölettel működő Kövér László, szereptévesztett ex-liberálist és kollégumi lábszag-haverjait abban, hogy az ellenzéket ócsárolja. Mert fő az adventi elcsendesedés, ugye. A másik bajszos közjogi méltatlanság Schmidt Mária – a csillirádos nemzeti médiagólem számára ingyen felajánlott – Figyelő című mocsárlapjának adott, gondolom ünnepinek szánt interjújában (via Origo) a házelnöki szankciók ellenére még mindig pattogó rendbontó ellenzék feje fölött picsog. Hogy azt mondja:

A házelnök szerint az „egy bolond százat csinál”-elv alapján működik az ellenzék, ennek köszönhető, hogy a parlamenti botránykeltésben mind benne voltak. Kövér László kötelességének tartja, hogy a Ház méltóságát és tekintélyét, amennyire tőle telik, fenntartsa, még akkor is, ha ebben az ellenzék képviselői nem partnerek.

Ez még hagyján, na de ez:

Az európai politikai színtérről szólva a házelnök kifejtette: az ötvenes évekre emlékezteti, hogy nemcsak állami hivatalokban, de magáncégeknél is kirúgással fenyegetik azokat, akik szembe mernek szállni a liberális véleményterroristákkal. Az EU a morális csőd szélén áll, de az európai parlamenti választáson lesz alkalmunk megmutatni, hogy nem akarunk Európai Egyesült Államokat.

Kommentáljam, vagy inkább ragaszkodjak a nyomdafestékhez? Jó. Azt hiszem, valami ilyesmi lehet a vérgeciség definíciója. Meg az, amit bukott Lázár János nevű ember megeresztett tegnap este a méltán népszerű közösségi oldalán:

Úgy vélem, a rókavigyorú arrogancia csúcstartója újfent megérkezett. A lefokozott, gátlástalanságban is majdhogynem verhetetlen, vadászkastélyos hódmezővásárhelyi kiskirálynak ez is ráfért a pofájára. Szerintem ez sem igényel már árnyalt kommentárt, bár a szegény gyerekek szánkója fölötti álságos megbotránkozás ügyében jó szívvel ajánlom mindenkinek, külön Lázárnak elolvasásra EZT a posztot. A többi ott van az ex-miniszter úr Facebook-oldalán kommentek formájában, ha még nem törölte őket. A kedvencem:

O1G, de János… János, maga a gyengém!

Valahogy én is így érzem, bár nekem leginkább Schmidt Mária a gyengém, aki meg utálja Lázárt, mint a szart, szóval helyben vagyunk.

De a móka se maradjon ki a ma reggeltből, olvasom a szintén lopott pénzből működő Magyar Időkön:

A mai nap a családügyi nemzeti konzultáció utolsó napja, éjfélig lehet elektronikus úton eljuttatni a kérdőívet, illetve a december 21-én feladott postai küldeményeket is hozzászámolják a többihez. A konzultáció megmozgatta a nemzetet, óvatos becslések szerint akár 1,2-1,3 millió is lehet a visszaküldött kérdőívek száma – értesült a Magyar Idők.

Tessék szíves lenni nekem is elmondani: óvatos becslések szerint ez már kétharmad? Akkor nem szóltam. És mielőtt tényleg véget vetek a ma reggeli napindítómnak elöljáróban leszögezem, mert valószínűleg lesz erről még mondanivalónk: a saját maga által beígért sajtótájékoztató elől gyáván a közpénzrádióba menekülő felcsúti tudatrepedés azt bírta mondani ma reggeli soros igehirdetésében, hogy a tüntetések valójában hisztérikus sikongatások. Innen lesz szép satufékkel megállni a szakadék szélén, Orbán!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!