Május 19,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ilyen az igazi keresztény-polgári tempó a Fidesz által rojtosra butított és hergelt házmesterek országában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,205,920 forint, még hiányzik 1,794,080 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hejjhó! Drága barátaim, jó reggelt kívánok a január 5-ében, ami kivételesen nem hétfő, hanem szombat! Vágjunk bele szépen a közepébe. Most, hogy megtudtam, 2019 a hasítás éve lesz, amit nagy valószínűséggel – a nárcisztikus gondolkodású, szélsőségesen individualista, közösségromboló ellenzékkel szemben – természetesen a Fidesz fog megnyerni, vagyis hajrá Fidesz, rátérhetünk a lényegre.

Nem, nem a frissen felállított, 800 milliós büdzsével eleresztett, a történész szakma által abszolút nem ismert, alternatívtörténelem-hívő fideszes elvtárs és üzlettárs által irányított Magyarságkutató Intézet talpra állására gondolok.

Meg arra sem, hogy a drága doktorminiszterelnök úr, aki mindenre figyel és mindent is számon tart, levélben köszöntötte fel a 80. születésnapját ünneplő Korda Györgyöt, akinek jó egészséget és kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket kívánt. (Már csak attól tartok egy pöttyet, hogy nehogy legközelebb, amikor születésnapot ülünk a szerkesztőségben, Rogán egy bokrétával felszerelkezve dörömböljön az ajtón.)

Ezzel szemben olvastam egy meglehetősen zavarbaejtő interjúfoszlányt tegnap, amelynek a mai országos tüntetés viszonylatában szerintem különös jelentősége van. Meg úgy önmagában is, persze. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergely a Magyar Hangnak a következőket mondta ezzel összefüggésben:

– Azt mondja, a nagy szavakat nem követi tett, a rabszolgatörvény elleni tüntetések esetében azonban az ellenzéki politikusok immár nem csak beszélnek. 

– Tök jó, hogy nyolc év után végre észrevették, hogy léteznek. Ma egy ellenzéki pártnak Magyarországon csak azok az eszközei, amiket az elmúlt hetekben láttunk. Jól reagáltak egy helyzetre, és a társadalom is jól reagált rájuk. Sokan kimentek az utcára, amiből az ellenzéki politikusok is láthatják, hogy jó az irány. A pártokról alkotott véleményem ennek ellenére nem változott meg. Én nem szoktam kétévente kitörölni a memóriámat, pontosan emlékszem, hogyan kommunikált a Jobbik, amíg szabad volt nekik cigányozni, és arra is emlékszem, milyen volt az MSZP kormányon. Nem is szeretném újra hatalomra segíteni őket. Azt hiszem, a Fideszt akkor lehet majd leváltani, ha ezek a pártok már nem léteznek. De ezzel sem kell egyetérteni. Ha valaki szerint Gyurcsány Ferenc a valós alternatíva, rendben van, majd kiderül.

– Jelenthet fordulópontot a demonstrációsorozat? 

Amíg a kormány ennyire népszerű, nagy csodát nem lehet tenni. A tüntetések persze erodálják a Fidesz népszerűségét, de sokat nem ártanak neki. Azt hiszem, lesz még néhány pár ezres megmozdulás, aztán elül. A tüntetések akkor eszkalálódnak, ha a hatalom erőszakosan reagál. Ez történt Nyugaton, az arab világban és 2006-ban nálunk is. A kormány azonban most nagyon odafigyel rá, hogy ne legyen erőszak, hiszen az egyik legitimációs pillérük éppen Gyurcsány Ferenc, a szemkilövető.

Én biztosan nem fogok megsértődni az ellenzéki pártok helyében azon, amit a kutyapárt elnöke állít (hasonló kijelentésekért már én is megkaptam a magamét), azonban azt tényleg nem értem, miért kell ilyen önbeteljesítő jóslatokhoz hasonlatos, jól időzített fikázásokba bocsátkozni egy végre először az elmúlt nyolc év viszonylatában, valóban országossá duzzadó tüntetés kimenetelével kapcsolatban. Jó, tudom, nem vagyok egy csiszolt politológus, egy mindent is jobban tudó politikai elemző, egy független, mindentől és mindenkitől egyenlő távolságot tartó, egyrészmásrészt megmondóember, de azzal kapcsolatban erőteljes kételyek nyomasztanak. Ilyenkor valóban az a legjobb, ha előrevetítjük a kudarcot, mert úgysem lesz itt soha semmi? Nem tudom, leginkább vitaindítónak szánom, hátha mások okosabbak mint én.

Mert azért mégsem Volner Jánosról beszélünk (aki nem tette, annak kötelező megnézni és meghallgatni a kilóra megvásárolt álellenzéki szélsőjobbos alak minapi Hír TV-n előadott hajmeresztő fröcsögését), meg nem is Kovács Zoltán kommunikációs vasökölről, vagy a szánkóhazugság királyáról, Hidvéghi Balázsról. Az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc év iránti averziókat értem, az előre borítékolt civil társadalmi kudarc ecsetelését kevésbé. Pedig én sem szoktam kétévente kitörölni a memóriámat.

Nem mellesleg annak tényleg örülök, hogy az állampárt nemzetközi kommunikátora páros lábbal szállt bele a politikailag rendkívül korrekt Manfred Weber úrba (IS), akit a NER-ben alapvetésnek számító hanyag eleganciával oktatott ki, miután a főnökét nehéz embernek nevezte. Ejjha, ez ám a kritika, Weber úr! Az Európai Néppárt csúcsjelöltjétől különösképpen. Naszóval tessék szíveskedni Kovács CEU-diplomás Zoltán utasításai szerint inkább amiatt aggódni, hogy a baloldali pártok összeszövetkeztek a „xenofób és antiszemita” Jobbikkal.

Végül is, ahol migránsonként 15,5 millió forintból „védte meg” az országot a kormány (és ebben kurvára nincs benne az évek óta tartó uszító kampányokra elégetett közpénz), ott valóban a minden fideszes közvéleménykutatás szerint haldokló ellenzéki összefogás a legnagyobb probléma, amiért tövig kell rágni a körmünket.

Röhöghetne még a vakbelem is, ha nem volna végtelenül cinikus és gyomorforgató: miközben a kormány csilliárdos nagyságrendben uszít és hergel és gyűlöletet szít és tereli a figyelmet a valós társadalmi kérdésekről azért, mert az elvetélt sufnijogász és erkölcsi vakondtúrás belepusztulna a hatalom elvesztésébe,

Soros-pénzből, az EU támogatásával arra képzik ki a magyar rendőröket az idegenellenesség növekedéséért felelőssé tehető kormány által bőkezűen pénzelt állami egyetemen, hogy jobban védjék az idegeneket, és jobban büntessék azokat, akik ártanak nekik.

Megfizethetetlen. Ja, hogy közben nap mint nap elemi erővel tör a felszínre az igazi keresztény-polgári tempó a Fidesz által harántcsíkoltra butított és hergelt házmesterek országában? (Ne aggódjon, Weber úr, nincs itt semmi baj!) Végül is Soros után rendre mindenkinek plakátra kerül az ábrázata, aki egy kicsit is veszélyt jelent a nehéz ember vérgeci hatalmára. Ott van rögtön Márki-Zay Péter, aki ellen Hódmezővásráhelyen indult rágalomba csomagolt plakáthadjárat a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület jóvoltából. Profi munkát végeztek az iparosok, lássuk be. Egyenesen háromféle plakátot gyártottak. Az egyik azt állítja, hogy a polgármester migránspárti, a másik, hogy Soros György embere, a harmadik pedig arról szól, hogy Márki-Zay magyarellenes. Minden plakáton a polgármester képmása látható, mellette pedig az egyes állításokhoz rendelt képek: Soros, tomboló menekültek és a kormányzat kampányából jól ismert kép a Soros György–Judith Sargentini–Guy Verhofstadt trióról. És még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, ők megússzák, rájuk nem kerül sor. Gondolom, Vona Gábor sem sejtette (vagy igen?), hogy az aktív pártpolitizálástól való visszavonulása után még mindig a mesterfokon űzött honi politikai karaktergyilok egyik főszereplője lesz, akit nem bírnak elengedni.

Ha minden igaz, akkor lassan hivatalosan is kijelenthetjük: a Fidesz-féle Magyarország a balkáni politikai bűnözés fellegvárává, egyben  emésztőgödrévé silányult, ahol az Orbán-kormány jogerősen elítélt politikai maffiózókat fogad örökbe. Nem baj, éljen és virágozzék Mészároslölö összeharácsolt, a siker útján megállni nem tudó, egyre terjeszkedő vállalkozásbirodalma!

Aki szerint ez mégsincs rendben, annak Tatán, Esztergomban, Tapolcán, Komlón, Szolnokon, Cegléden, Hódmezővásárhelyen, Debrecenben, Békéscsabán, Nyíregyházán, Budapesten, Linzben, Londonban, Dublinban, New Yorkban, Torontóban és Bernben is lehetősége lesz hangot adnia felháborodásának. Ahol a fideszes Nemzeti Választási Bizottság szerint nem lehet népszavazás a túlmunkáról és a munkaidőkeretről SEM, ott nemigen van már hova hátrálni. Köszönöm a megtisztelő figyelmet, később jövünk!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!