Március 31,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Így lesznek a józan ész felkent hőseiből munkásőr-hajlamú besúgók, ha nem úgy ugrálnak, ahogy az orbánizmus fütyül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,837,291 forint, még hiányzik 1,162,709 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Másfél év zártkapuzás után idén júniusban mi, magyarok újra megmutattuk Európának és a világnak, hogy milyen is, amikor igazi futballhangulat van egy futballmeccsen. A négy teltházas budapesti EB-meccs mindenki számára örök emlék marad. A többi rendező stadionban érvényes nézőszám-korlátozások miatt (Londont kivéve) nálunk volt a legtöbb néző és a legfergetegesebb hangulat.

Ezek után tegnap este azzal lett tele a világsajtó, hogy diszkriminatív szurkolói megnyilvánulások miatt az UEFA három meccsre bezáratja a Puskás Arénát! S ez nem vicc!!!

Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése.

Mit üzen az UEFA megint ezzel a döntéssel? Himnusz alatt a pályára rohanni és ott a himnuszt éneklő játékosokat provokálni: rendben van, kommandós sorfalat a pálya szélére küldeni: rendben van, lézerrel az ellenfél kapusának szemébe világítani: rendben van, az ellenfél szurkolóit megdobálni: rendben van, de teltházas meccset csinálni, szurkolni, fergeteges hangulatot teremteni: na, amiatt be kell zárni a stadiont.

Az a bizottság, amelyik ilyen döntést hoz, szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat! (Szijjártó Péter,  2021. július 10.)

Ezt posztolta ki a szombat, valamint a mindennapi néphergelés örömére a Facebook-oldalára a külügytől a gazdaságon át a gyermekek védelméig újabban mindenhez értő miniszter, miután az Európai Labdarúgó Szövetség három zártkapus meccsre büntette a magyar válogatottat a szurkolók kultúremberi viselkedése miatt. Ilyen ez az iparág. Ahol Soros, Brüsszel, az ENSZ, a liberális mainstream és mindenki IS a Szijjártó-félék által kormányzott Mária országa ellen fenekedik, ott az UEFA is bármikor a besúgó munkásőrők táborában találhatja magát.

Biztosan nem fogok az UEFA védelmére kelni Szijjártóval szemben, akinek ha jól értem, azért gurultak el a gyógyszerei, mert milyen dolog már az, hogy megbüntetessenek mi magyarokat a rasszista, homofób hőzöngésért, viszont. Egy dolgot azért mégiscsak módfelett szánalmasnak találok, ennek tudható be, hogy ezt a miniszteri szájhabzást egyáltalán szóra érdemesnek tartom. 2021. június 22-én, szűk három héttel ezelőtt Szijjártó Luxembourgban tobzódott az uniós tagországok általános ügyekért felelős minisztereinek egynapos találkozóján, ahol azért sort kerített arra is, hogy a cselédsajtóval szóbaálljon. Azt kérdezték tőle, hogy mit szól ahhoz, hogy a müncheni városvezetés javaslata ellenére nem fogja szivárványszínű kivilágítással ellátni az Allianz Arénát, hogy ilyen módon foglaljanak állást a tolerancia és egyenlőség mellett a Duna-parti politikai megélhetési homofóbia ellenében. Szijjártó akkor alig bírta visszafogni az UEFA-val kapcsolatos elragadtatását:

Azér’ hála Istennek az európai futballvezetők körében megmaradt a józan ész. Nem asszisztáltak a politikai provokációhoz. Asziszem, hogy helyes, sőt, ki kell jelentenem, ki tudom jelenteni, hogy helyes döntést hoztak az UEFA vezetői. Helyes döntést hoztak akkor, amikor úgy döntöttek, hogy nem asszisztálnak a Magyarországgal szembeni politikai provokációhoz. 

Na most akkor melyik? A kérdés nyilván költői. Így forog a nemzeti köpönyeg, így lesznek a józan ész felkent hőseiből munkásőr-hajlamú besúgók, ha esetleg nem úgy ugrálnak, ahogy az orbánizmus fütyül. Ez a Fidesz, bármiről van szó. Az olcsó néphergelésből élő, habzó szájú vagdalkozók gyülekezete, akik az ellenségek állandó hajkurászása közben nem ritkán elveszítik a fonalat, és akkor ez lesz belőle. Aki három hete még a haverjuk volt, azt három hét múlva epét okádva szidják. A kölcsönös tisztelet talaján állva.

Az meg csak hab a tortán, hogy természetesen nem a fergeteges hangulat miatt kell bezárni a stadiont.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!