Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Így ér körbe a sötét, szervilis ostobaság a napos oldalon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,175,810 forint, még hiányzik 1,824,190 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nahát. Hétfő után kedd. Jóreggelt kedves olvasóim, hallgatóim és lehallgatóim! Üdvözlöm az elüldözött keresztényeket és nem keresztényeket, valamint a kalandvágyból itthon maradottakat is! A világ legbiztonságosabb országában megy a cirkusz, kenyér még van (akinek van), és a szerető, plebejus, tisztességes kormány mindenkit megvéd. Akit akar.

Azt mondjuk nem láttam, hogy a Jászai Mari téren megvert, majd felgyújtott férfi története arra késztette volna a Fidesz nevű pártot, hogy felszólítsa a Fidesz nevű kormánypártot, hogy mostazonnal védjen meg minket egymástól (bezzeg ha afgán menekült lett volna, már Bakondit is szólítaná a kötelesség, hogy megforgassa a szemeit), végül is csak egy hajléktalant vertek meg brutálisan a társai, majd gyújtották meg a ruháját, hogy aztán égési sérüléseibe haljon bele. Történik mindez abban az országban, ahol a hajléktalanságot alaptörvényileg kriminalizálják, mert ez a kereszténynek csúfolt kormány szerint majd jól megoldja a problémákat. Nem fogja. Vannak kivételes esetek, de nem az a jellemző, hogy aki egyszer lecsúszott, az valaha is vissza tud kapaszkodni.

Sajnos ilyen ökörségekkel nincs idő foglalkozni, mert egyfelől rázni kell a rongyot (most éppen a 750 ezer forintos megtakarításával népet hülyítő, ehhez képest magánrepülős luxus utakkal nyomuló és az irgalmatlan harácsolással leállni nem bíró mangalicaszerelő haverjáról elhíresült felcsúti félistenre gondolok) és letagadni, hogy a rongyrázásban bármennyi közpénz lenne. Másfelől meg megy a már említett cirkusz, hogy a parlament akármelyik fideszes bizottsága felszólítja, a fideszes parlamentet, hogy ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak. A világon semmilyen következménye nincs, de tolják a talicskát: azaz tárgyalják

a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló fideszes határozati javaslatot.

Mert csalás volt, mert megtámadtak, pedig. Ebbe az elmebajba illeszkedik, hogy a Strasbourgban kétharmados győzelmet arató miniszterek elnöke személyre szóló levélben köszönte meg a támogatást annak a 197 EP-képviselőnek, akik a Judith Sargentini nevét viselő jelentés ellen szavaztak két hete Strasbourgban.

Nagyra értékelem a nemzeti szuverenitás melletti kiállásukat és a szolidaritásukat

– írta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy a dokumentáció gyanúsítgatásokra és ténybeli hibákra épül.

Biztosíthatom önöket afelől, hogy a migránspárti erők szégyenteljes támadása ellenére nem engedünk a zsarolásnak. Európai kötelességünknek eleget téve a jövőben is megvédjük Európa és Magyarország határait a polgáraink érdekében.

Hát barátom, ahhoz képest, hogy állítólag ezen a jelentésen mindenki csak nevet (nem én mondtam, te mondtad), mintha a te kaján vigyorba csomagolt vergődésed kicsit furának hatna. Egyáltalán nem a tartalomra gondolok, mert ezt a gagyi, rongyosra csócsált, hazug, demagóg szöveget sajnos álmomból kelve is képes vagyok elszavalni, mióta beakadt nálatok a lemez, hanem hogy mégiscsak egy olyan kétharmados döntés ellenében verdesed magad a földhöz, ami sokkal erősebb, mint a ti bármelyik kétharmados demokratikus felhatalmazásotok. Másfelől meg ez az alázatos törleszkedés akkor is ciki lenne, ha akár egyetlen percig is az lett volna a célotok, hogy a problémákra valóban gyors és ésszerű megoldást találjatok, ha oltottátok volna a tüzet, ahelyett, hogy öntitek rá az olajat, hogy aztán ti üvölthessétek elsőként és a leghangosabban, hogy tűz van. Kevesebb migránsozás és ordenáré vádaskodás még mindig kölcsönözhetne neked némi emberi tartást, de sajnos nem hiszem, hogy én ezt megérem.

Semmi gáz, jön az erősítés. Miután Gazsit elcipelte magával Erdogan szultán júliusi beiktatására, a derék diktátor viszonozza Orbán látogatását. Az ATV kormányzati forrásokból úgy értesült, hogy október 8-án lesz a pirosbetűs ünnepnapja annak, hogy a török hadvezér Budapestre látogat és még 9-én is itt eszi majd a fene. Olyannyira, hogy minden bizonnyal ott lesz a felújított Gül Baba-türbe átadó ünnepségén, de a már egyeztetett program szerint találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel és Áder János államfővel is. Úgy is kell, ha már Semjén annyit izzadt a felújításért. Azért szólok, hogy egy muszlim szent sírhelyéről van szó, remélem a rajongók tisztában vannak a tényekkel. A történelmi hűség jegyében megújított, rehabilitált sírhellyel kapcsolatban török muszlim vezetők jelezték, szeretnék, ha mecsetként is funkcionálna a sírhely, a magyar kormány részéről viszont ragaszkodtak a síremlék eredeti, történelmi funkciójához. Vagyis már megint megvédtek. Akkor jól van akkor.

Rajta! Ez egy szabad ország, mindenki oda fordul, ahová akar

– ez a kijelentés a fent említett Semjén fogai kerítésén szökellt ki azzal összefüggésben, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok az Alkotmánybírósághoz fordultak a kormány úgynevezett „Stop Soros” törvénycsomagja miatt, mivel az szerintük büntethetővé teszi a független civil szervezetek törvényes munkáját. Amihez – szintén szerintük és szerintem is – ürügyként a bevándorlás korlátozását hozta fel a kormány. A főnökébe szerelmes miniszterelnök-helyettes arra a kérdésre, hogy nem függesztik-e fel a Stop Sorost, (Manfred Weber néppárti frakcióvezető is ezt kérte a Sargentini-jelentés megszavazása előtt a miniszterelnöktől), úgy reagált:

Persze, hogy nem függesztjük fel. Már mérlegeltünk mindent, meghoztuk a jogszabályt. Eszünk ágában sincs felfüggeszteni! (via atv.hu)

Megnyugodtam. Végül is betenné az ajtót, ha bármilyen tekintetben úgy viselkednének, mintha Európához tartoznának, ahol kompromisszumokon, érveken, ellenérveken és racionális vitákban meghozott döntéseken múlna, hogy merre nyílik az ajtó. Egy büdös francot: hergelés, uszítás, érzelmi zsarolás, hazudozás, csúsztatás és taps, elvtársak. Még szerencse, hogy Kövér László tisztába tette a kérdést: az Európai Parlamentben gyakorló elmebetegek és kommunisták ülnek. Ő már csak tudja, ez megint egy olyan ütős érv, amire egyszerűen nincs mit mondani.

Azok után pláne nincs mit hozzátenni az alufóliasisakos politizáláshoz, hogy Rétvári Bence Emmi-államtitkár szerint az ellenzéki pártok utasították az ellenzéki médiát, hogy minden nap írjon valami rosszat az egészségügyről, Kásler Miklóst meg azért támadja az ellenzék, mert hiteles keresztény ember, úgyhogy tessék kipróbálni, mennyivel nyugodtabban lehet élni a tízparancsolatot betartva. Mondjuk legelőször az egyszemélyes országvezetésnek kéne javasolni, tán nem kellene minden alkalommal megfutamodni, valahányszor kamerát és újságírót lát. Szép is az élet a magyar parlamentben, bár sokkal szebbnek tűnne, ha valahol nagyon messze tőlünktörténne ez a színvonaltalan faszakodás.

És végül, ajánlani szeretném minden idők valóban legostobább politikai bulvárhányását, amelyben a Fidesz egyik főpropagandistája (valami háromnevű, és nem a GFG) a U2 énekesét mocskolja, amiért egy múlt heti koncertjén a színpadról üzent Orbánnak és Európa hozzá hasonló szélsőséges trolljainak. Én ilyen koncentráltan siralmas felszopást nagyon rég nem olvastam, pedig naponta egyebet sem csinálok. Az Orbán seggében erkölcsi alapokon vagdalkozó írásmű címe: Műmájer vagy, Bono! Tessék megkeresni. Ennél már csak az szebb, hogy pár éve ugyanaz a fideszes propagandaoldal viszonylag korrekt cikkben értekezett arról, hogy a U2 miként harcol a terror ellen. Így ér körbe a sötét, szervilis ostobaság a napos oldalon.

No, búcsúzom, egy élményt volt itt lenni, később később lesz, akkor majd folytatódunk. Addig is, ha már így alakult, akkor tessék: U2.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!