Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Igaz, hogy több is veszett Felcsúttól Moszkváig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csókolom, üdvözletem, tiszteletem mindenkinek, akit érint! Szerda van, és vehetjük a búcsúnkat szépen az októbertől is. Sok egyéb mellett ma van a Takarékossági Világnap, ezt én speciel jó alkalomnak gondolnám arra, hogy az elvtársak pezsgőt bontsanak annak örömére, hogy mekkora nagymenők voltak, midőn két nap alatt beszántottak a lakás-takarékpénztárakat. Egészségetekre, fiúk! Nyilván ezt se ti szívtátok meg (éljen Rogán Bűnöző Antal és a lakáslottós alvilág), hanem ki? A panelproletárok, akiknek azt hazudjátok lassan 10 éve, hogy értük éltek és haltok, és a megkérdezésük, a felhatalmazásuk nélkül a sarokig nem mentek, no meg a se nem állami, se nem kormányközeli, német többségi tulajdonú pénzintézet, a Fundamenta. Végül is Angela Merkel is megbukott, ez már ahhoz képest igazán smafu.

Bár semmi kedvem hozzá, de javaslom magamnak, hogy forduljak komolyabbra. Jó, fordulok. Szóval ameddig a fent emlegetett elvtársak kiderítik, hogy ma éppen ki lesz a felelős azért, mert az ország belefullad a saját szemetébe, ameddig ők azzal döngetik a mellüket, hogy nem engednek a zsarolásnak és csak a ZEMBEREK érdekeit nézik, ez abból is látszik, hogy rohad a szemét és nincs ki elvigye a gecibe – segítek: az MSZP és az LMP vótmá, de például Soros, vagy a KDNP nem, úgyhogy lehet válogatni, csak szólni kell Mancikának, hogy a hányas számú lemezt tegye be -, két dolgot szeretnék az Orbánba szerelmes pógártársak figyelmébe ajánlani. Oppardon, most látom, hogy a katasztrófavédelem ma (megint) akcióba lendül. Hátha nem járnak úgy, mint a TEK a három utcás zsákfaluban, ahol sikerült eltévedni. Szóval:

  1. Az Orbán Viktor egyszemélyes pártvezetés által irányított Fidesz nevű szekta tegnap tizennyolcadik (!) alkalommal szavazta le az ügynökakták nyilvánosságát célzó törvénytervezetet, amelyet az LMP nyújtott be. Nem mintha az LMP a szívem csücske lett volna valaha is, de azért van annak egy igencsak szemet-orrot-torkot csípő penetráns bűze, hogy önmagát a kommunizmus legádázabb ellenségének, egyidejűleg nemzeti érzelműnek is hazudó ember, akinek a legenda szerint azóta jegyzik a nevét politikailag, mióta az oroszokat kiebrudalta az országból, betegesen fekszik keresztbe annak, hogy kiderüljön, kicsodák is voltak azok, akik fenntartották a kommunista rezsimet. Ugyanúgy, ahogy most fenntartják a NER-t. Bár ahogy időben egyre távolodunk az elnyomórendszerváltástól, ez a kérdés úgy veszít jelentőségéből, de érteni vélem a gyávák motivációját: hatalmas blama lenne hivatalosan is tudomásul venni, hogy a mindenkit válogatás és bizonyítékok nélkül lekommunistázó elvtársak valójában ők maguk a legnagyobb kommunisták. De természetesen megint rebbennek a szemek, mert ez is jól van így. Tudtuk, csak nem sejtettük.
  2. A fideszes többségű fideszes parlament simán leszavazta azt is, hogy az Országgyűlés egyáltalán tárgysorozatba vegye az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szóló javaslatot, amelyet a jobbikos Gyöngyösi Márton, Bana Tibor és Dr. Staudt Gábor nyújtott be. A droidgépezet szavazógépezet ezúttal is példásan működött, az 53 támogató szavazattal szemben 115 Orbán-szolga elutasította a javaslatot. A történetből nem csak az látszik világosan, hogy mire és miként használják a kétharmadot, hanem hogy a nemzettel úton és útfélen kamukonzultáló, a ZEMBEREK véleményét a hanyatló Nyugattal ellentétben mindben IS kikérő hazugok gyülekezete magasról lehányta azt, hogy egy majdnem friss közvéleménykutatás adatai szerint a populáció több mint kétharmada (79%-a) támogatná, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez (amelyhez egyébként 22 EU-tagállam már csatlakozott). Ha ez a 79% esetleg csak 59 lenne, már az is többszöröse annak, amennyivel a Fidesz kétharmados hatalomba betonozta magát a saját képére faragott választási törvénynek köszönhetően.

Ezzel szemben ma, amikor megint munkába lendül a mélyen megvetett fideszes Ház, az említett választási törvény újabb férceléséről viszont tárgyalni fognak. Tudják, melyik javaslatról van szó? Hát persze. Arról, amely az uniós lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgároknak is aktív választójogot adna a jövő évi európai parlamenti választáson. Vagyis arról, hogy például a Szerbiában élő nemzettestvérek is beleszólhassanak abba, hogy ki képviselje Magyarországot az Európai Parlamentben. Tudják, ezek azok a vajdasági magyarok, akik a lakás-takarékpénztárak hullája fölött 3,3 millió forintnak megfelelő pénzt kapnak a magyar kormánytól, ha a Vajdaságban falusi házat szeretnének vásárolni. Eszembe nem jutna sajnálni ezektől a derék emberektől azt a pénzt (mi az az 1 milliárd forint, több is veszett Felcsúttól Moszkváig), de azért döbbenetesnek tartom így is, ami itt folyik. Azt külön nehezen tudom feldolgozni, hogy az Európát, az Európai Uniót és annak valamennyi megválasztott és senki által meg nem választott testületét teli tüdőből mocskoló fiatal demokraták ezúttal az Európai Unió Tanácsának azon idei határozatára hivatkozik, amely arra ösztönzi a tagállamokat, hogy az uniós lakóhellyel nem rendelkező állampolgáraik számára is teremtsék meg a választás lehetőségét. Szerintem nem kéne itt megállni, legközelebb bárki szavazhasson az EP-választáson a Fideszre, aki akar. Sőt, úgy kellene kiterjeszteni ezt az egészet, hogy csak annak legyen szavazati joga, akiről tudható, hogy a Fideszre szavaz. És be kéne vonni ebbe a buliba az egész világot, amelyiknek mimagyarok többet adtunk, mint amennyit kaptunk tőle. Szerintem Szudántól a Fülöp-szigetekig szavazhasson mindenki a Fideszre.

Najó. Ha valaki aggódott volna a sorsa iránt, már nem szükséges: a határon menekülteket rugdosó László Petra nevű operatőrt a Kúria felmentette az ő nem létező bűnei alól. Az ítélet szerint a megvádolt operatőr cselekménye – kihívó közösségellenesség hiányában – nem valósította meg a garázdaság vétségét, ám olyan jogtalan, erkölcsileg is helyteleníthető és törvény által szankcionált magatartás volt, amely a rendzavarás szabálysértési tényállását merítette ki. Ámazonban mivel a szabálysértés már elévült, az eljárást meg kellett szüntetni. Ebben nem ez a hír szerintem, hanem az, hogy az egykori jobbikos munkaerőt a Fidesz-propaganda karolta fel, már jó ideje az egyik állampárti faliújságnál űzi az ipart és operatőrködik. Van a fekáliának is egy olyan jó tulajdonsága, hogy képes a víz felszínén maradni. Ha van víz, és van fekália, ez könnyen bizonyítható.

Egyebekben pedig dübörög a jogállam, ezt ne felejtsük el. Az április 8-i, újabb forradalmi robbanás előtt közzétett Facebook-posztok miatt ügyészeket rúgnak ki az állásukból. Egyet biztosan kirúgtak, és nem számított sem a 13 év ügyészi szolgálata, sem a számos szakmai elismerése. Így megy ez egy nemrendőrállamban, egy nemdiktatúrában, ahol azoknak is szabad levegőt venni, akik nem védik minden rezdülésükkel a szent bálványt. Ja, nem.

Az elvtársak azonban nem dőlhetnek hátra, nem is teszik, az elnyomógépezet tovább terjeszkedik: a közigazgatási bíróságok teljes mértékben Trócsányi László megbízható káder kezébe kerülnek, vagyis minden érdemi döntést ez az igazságügyi miniszternek nevezett alak hozhat meg. A jövőben „nem bírói jogállású személyekből” is a legsúyosabb politikai érintettségű ügyekben ítélkező bíró lehet, ráadásul a pályázatok és álláshelyek is lényegében csak kormányzati akaraton múlnak majd. Olvassannak, gondolkodjanak és szóljanak másoknak is, akik nem olvasnak és nem gondolkodnak. Veszik a fiúk, folyamatosan veszik a kétharmados elégtételt, és ezért semmi nem túl drága nekik.

Vigasztalásképpen: november elsejétől űrkutatásért felelős miniszteri biztosa is van az országnak. Szijjártónak két toporzékolás között volt ideje kinevezni. Ezúttal foglalkoztak nőügyekkel is egy füst alatt. A kinevezett, dr. Ferencz Orsolya Ildikó az ELTE Űrkutató Csoportjának tudományos főmunkatársa, és fideszes önkormányzati képviselő a VIII. kerületben. Munkáját egyfős titkárság segíti holnaptól az Űrkutatásért Felelős Főosztályon. A magyar űrkutatás miniszteri biztos nélkül olyan lenne, mint Orbán Viktor migránsozás nélkül. Nem hagyhatták.

Búcsúzóul egy gagyi találóskérdést tartogattam. ki mondta az alábbiakat?

Nem lehet mindent a Fideszre fogni, a médiatúlsúlyra, az egyenlőtlen választási rendszerre, a csalásokra. (…) Édesanyám fia vagyok, harcolok a végsőkig. 

A helyzet katasztrofális, de legalább reménytelen is. Mindegy, elvileg 22 fok is lehet ma, kivéve ahol nem lehet, úgyhogy szép napot mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!