Július 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hungarikumok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,631,618 forint, még hiányzik 1,368,382 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Remélhetőleg Szakács Árpád és harcostársai megnyugszanak, eldőlni látszik a kultúrharc. Már amennyiben Lezsák Sándort elfogadjuk a fideszes kultúra zászlóvivőjének. Amúgy simán. Cuki kabátkája van V. Németh Zsoltnak, azt meg kell mondanom. Olyan igazi nemzeti. Meg hungarikum is.

Hungarikumok Klubja a Parlamentben

Sallai Éva, a Magyar Katolikus rádió szerkesztője átveszi a Hungarikumok Klubja média-díját Lezsák Sándortól, az Országgyűlés fideszes alelnökétől a Hungarikumok Klubja a Parlamentben című rendezvényen az Országházban 2019. január 23-án. MTI/Máthé Zoltán

Csűrös Csilla, a Kossuth rádió szerkesztője átveszi a Hungarikumok Klubja média-díját Lezsák Sándortól, az Országgyűlés fideszes alelnökétől (b) és V. Németh Zsolt kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztostól a Hungarikumok Klubja a Parlamentben című rendezvényen az Országházban 2019. január 23-án. MTI/Máthé Zoltán

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!