Október 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hollik: Vannak, akik a nemzeti konzultációs kérdőív felgyújtásával pózolnak a Facebookon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,898,056 forint, még hiányzik 1,101,944 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kicsit úgy tűnhet, mintha kéretlen reklámot akarnék csapni egy, a reklámozásra egyáltalán rá nem szoruló, rossz minőségű terméknek, pedig nem erről van szó. Egyszerűen csak szemléltetni próbálom, hogy milyen az, amikor a sarokba szorult propagandakormányzást napról napra egyre silányabb és hiteltelenebb propagandával kell megtámasztani ahhoz, hogy lehetőleg egyben tartsa az egyatáboregyazászlót.

Az egyre rozsdásabb, igénytelenebb és hiteltelenebb általános néphülyítés mai műsorszámának porondmestere Hollik István fideszes kommunikációs igazgató, aki a méltán komolyanvehetetlen és méltán kártékony nemzeti konzultációnak próbált némi keserves hírverést csapni. Ez most tartalmilag így sikerült:

  • Nincs olyan nemzeti konzultáció, amelyet a baloldal ne támadna meg.
  • Most is hozzák a formájukat: vannak, akik a kérdőív felgyújtásával pózolnak a Facebookon.
  • Az egyértelmű, hogy a migráció és gyermekvédelem ügyében Magyarországgal szembeni támadásokat Brüsszelből irányítják.
  • „Gyurcsány Ferencék tehát nem tesznek mást, mint megint a brüsszeliták utasításait hajtják végre, amikor támadják a konzultációt”.
  • Brüsszelben már megtanulhatták volna, hogy mit jelent, amikor „mi, magyarok ellenállunk”, amikor ők nemcsak a magyar kormánnyal, hanem a magyar nép többségével kerülnek szembe.
  • Ezért fontos, hogy állást foglaljunk a nemzeti konzultációban, ezzel is megüzenjük Brüsszelnek és az őket kiszolgáló hazai baloldalnak, hogy „a saját sorsunkról, gyermekeink jövőjéről nem dönthet senki más, csak mi”.
  • Hiába zsarolnak, hiába fenyegetnek, ebbe nem engedünk beleszólást senki másnak a magyarokon kívül. (via MTI)

Ne menjünk végig az összes álkérdésen, ne röhögjük ki sírva és egyenként az összes kérdésnek álcázott kinyilatkoztatást, amit meg kellene próbálni komolyan venni, még csak azt se hozzuk ide (Hadházy Ákos nyomán), hogy közpénzek milliárdjai mennek el erre a „nemzeti konzultációnak” nevezett ocsmányságra, vagyis hogy a fent emlegetett, üres propagandaszólamok szintjén oly nagyrabecsült, egyébként magasról letojt magyarok adójából finanszírozzák a Fidesz kampányát és fizetik ki a propagandasajtót. (Közben tizenegy év kormányzás rákérdezni például a 200 ezres minimálbérre, egyszerűen mellbevágó cinizmus.) Nem mintha a legnagyobb bűn ne az agymosás és a gyűlöletkeltés lenne, amely megmérgezi körülöttünk a levegő. Igen, a nemzeti konzultáció propagáló, kretén emojikkal díszített kék plakátok formájában is.

Nem tudom, hogy Brüsszel miből (nem) tanul meg mit, de az azért elég jogos kérdés, hogy mikor volt az elmúlt tíz évben olyan, hogy akár a legsikeresebbnek mondható álkonzultáción a magyar nép többsége mondott véleményt? Mióta számít félmillió, kétmillió vagy két és félmillió ember a nép többségének? Ha ezúttal három millió ember tölti ki véletlenül ezt a kérdéssort, akkor az már a magyarok nép többsége lesz? És ha nem, akkor mit akarnak megüzenni Brüsszelnek, kinek a nevében? És végül: konkrétan kik azok, akik felgyújtották a kérdőívet? Kik azok a baloldali politikusok, akik Facebookon dokumentálták, hogy felgyújtották ezt az ocsmány ívet? Vagy megint arról van szó, hogy Hollik bizonyítékok hiányában uszít? Az más. De rohadtul nem unják még?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!