December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hollik: mutassuk meg együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lássuk be, tényleg nem túl combos az az egy hónap alatt mindössze 340 ezer helyesen kitöltött és visszaküldött kamukonzultációs kérdőív, amivel meg kell üzenni Brüsszelnek, hogy mi magyarok, nem hagyjuk magunkat. Összezavarni a valóság és a tények által. Igaz, hogy benzin nincs, és ahol van, ott is helyenként egy litert lehet csak tankolni; igaz, hogy minden, amit a kormány kesztyűvel, sállal, sapkával megvédett, szinte azonnal, hiánycikké vált; lehet, hogy az ársapkás csirkemellfiléből csak egy kilót lehet venni, és ettől rohadtul nem csökken az infláció; igaz, hogy annyira fasza minden, hogy Brüsszel mocskos pénze nélkül a tanárok bérét sem képes (mert nem is hajlandó) megemelni a kormány; igaz, hogy ötször többet kell fizetni a szintén megvédett, csökkentett rezsiért, de mi, magyarok nem hagyjuk magunkat átverni: erről a tizenharmadik éve korlátlan teljhatalommal uralkodó magyar kormány NEM TEHET.

Mi, magyarok nem akarjuk tudomásul venni, hogy mesterségesen elinflálták a keményen dolgozó kisember pénzét, hogy egy évtizeden keresztül szándékosan leértékelték a forintot, hogy Matolcsy György pereputtyának fussa ingatlanbirodalomra és luxusautógyűjteményre, ezért a pénzromlás már a gazdaság szerves része, minket nem érdekel, hogy a gazdasági konjunktúra boldog évei alatt, a növekedést hajszolva a kormány teljesen eltorzította a gazdaság szerkezetét, most meg az árakba való dilettáns belebabrálással tovább rontja a helyzetet, fokozza az áremelkedést, és ahol betöm egy lukat, ott azonnal nyolc másik keletkezik. Hanem hogy a b-r-ü-s-s-z-e-l-i  s-z-a-n-k-c-i-ó-k.

Úgyhogy ma Hollik volt a soros. Hogy miután tegnap a főnöke belehazudta az ország sápadt orcájába, hogy ő nem is szavazta meg azokat a brüsszeli szankciókat, amelyeket bizonyíthatóan megszavazott, arra kérje a mimagyarokat, hogy üzenjék meg Brüsszelnek, hogy ők azért sem hagyják magukat. Összezavarni a valóság által. Így a brüsszeli pénzekért kuncsorogva, fűt-fát megígérve azért, hogy küldjék már a zsetont, nem kicsit súlyos ez a kitartó vernyogás, de ők tudják. A Fidesz kommunikációs igazgatójának bármi ráfér az arcára, nyomja is mint süket a csengőt, hiszen a hívők fele úgy tudja, hogy a főnök nem szavazta meg mindazt, ami ellen mögéjük bújva uszít, a másik felét meg valószínűleg nem zavarja, hogy a szemébe hazudnak. Jó lesz ez.

Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy Magyarország ki tudjon maradni a gázt és az atomenergiát érintő európai uniós szankciókból, ezért fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt akár írásos, akár online formában. Mutassuk meg együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát! – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

Brüsszel kétségbeesetten próbálja bizonygatni, hogy a szankciók működnek, miközben éppen ennek az ellenkezője igaz.

Brüsszel azért bizonygatja, hogy a szankciók működnek, mert már készítik elő a kilencedik szankciós csomagot, amely veszélyt jelent Magyarország gázellátására és az atomenergia felhasználására is.

Brüsszel nem hajlandó szembenézni a valósággal. Akkor, amikor egész Európa szenved az inflációtól, a tagállamok sorra spórolási intézkedéseket vezetnek be és a gazdasági elemzők európai recesszióról írnak, az Európai Bizottság a közösségi médiában arról győzködi az európai lakosságot, hogy a szankciók hatékonyak és jól működnek.

Brüsszel nem hajlandó bevallani az európaiaknak, hogy hibát követtek el a szankciós politika meghirdetésével és főként azzal, hogy a szankciós rendszerbe az energiát is bevették.

A szankciók kárt okoznak Európának és minden európai állampolgár ezt a saját bőrén is érezheti, amikor bemegy vásárolni a boltba vagy megnézi a rezsiszámláját.

Brüsszel állítása arról, hogy a szankciók működnek, ellentétes az európai és a magyar emberek valóságérzékelésével. Ugyanis elszálló rezsiárak, szankciós infláció, ellátási problémák és gazdasági visszaesés jellemzi Európát.

Hollik azt kérte a magyaroktól, hogy együtt üzenjék meg Brüsszelnek: hiába bizonygatják az ellenkezőjét, a szankciók nem működnek, kárt okoznak Európának és Magyarországnak. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!