Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hol vagyunk, uraim? Hova jutottunk?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy döntöttem, hogy ezt a videót most iderakom (köszönöm Zoltánnak, aki felhívta rá a figyelmünket). Fontos akkor is, ha pusztába kiáltott szavaknak tűnnek az alábbiak és akkor is, ha már nagyon sokan esetleg látták.

Ráadásul ez egy ütős érv a kollektív megbélyegzés (mer’ a vidéki, tanulatlan, idős, megvezetett emberek testületileg a Fideszre szavaztak/szavaznak) ellen is.

Nem tudom, ki, mikor, hol készítette ezt a felvételt, de kőkemény és aktualitásán semmit nem rontott az újabb kétharmados tarolás. Ellenkezőleg.

És ez nem minden, van ITT egy másik felvétel, a fenti idős hölgy hallható ezen is. Mivel nem tudom beágyazni, jelzésértékkel ideteszek néhány fontos gondolatot, mindenki saját felelősségére tekintse meg (én a magam részéről nagyon melegen ajánlom):

– Ne azok nyerjék el a földet, akik életükben kapát se fogtak.

– Ne azoktól vegyék el a trafikot, akik nyomorékok, és odaadják olyanoknak, akik milliós fizetésekkel vannak.

– Ne csak a felső százezernek legyen becsülete.

– Adják vissza a munkás becsületét és a munkának a becsületét; ne alázzák meg a munkást azzal, hogy elviszik szemetet szedni. (…) és meg kell alázkodni, hogy holnap a gyerekének egy karéj kenyeret tudjon adni.

Lehet demagógozni, sorosbérencezni, libsicsőcelékezni, de ez is Magyarország. Akkor is, ha a kétharmadba nem fér bele.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!