December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hogy mit ajánl a kormány?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A pofám leszakad! Sőt, ezen már túl is vagyok, a kínjában-vinnyogva-röhögős időszakon is túl, a cifrán, ismétlés nélkül akár percekig káromkodós szakaszba léptem. Hogy mi az Öreg Isten van? Mit kínál a kormány a kinek? Segítek. A kormány az a(z ivar) szerv, melynek többek között feladata az adófizetők által leperkált pénzt, továbbá a hitelként felvett, az adófizetők által törlesztett pénzt úgy felhasználni, hogy az az ország egészének hasznos legyen. Az önkormányzat nem más, mint az adófizetők adott területen élő csoportját képviselő, a helyi polgárok által megválasztott valami. Ebből az következik, hogy a kormány nem kínálgathat partnerséget, hanem kutya kötelessége mindenben messzemenően együttműködni az önkormányzatokkal. Akár fideszes, akár ellenzéki önkormányzatokról van szó.

Kell ahhoz valami egészen elvetemült pofátlanság, hogy a kormány pártkampányt folytasson még ilyenkor is, az unió ellen uszítson és Putyin propagandáját tolja. Más országokban a kormányok mindenben támogatják az önkormányzatokat, a sokadik csomagot dolgozzák ki és nem ám azért, mert unatkoznak, hanem azért, mert az ország lakóinak a leggyorsabban és a legegyszerűbben az önkormányzatokon keresztül tudnak segíteni abban, hogy átvészeljék a nehézségeket. Az pedig mi a rigófüttyös hétszentséget jelent, hogy a KORMÁNY IGYEKSZIK SEGÍTSÉGET NYÚJTANI? A kormány ne igyekezzen, hanem végezze a feladatát! Aki vezető vagy nem vezető politikusként ebben a helyzetben (is) pazarol és lop, saját, pereputtya vagy pártja hasznára élősködik, közreműködik ilyesmiben, annak a börtönben a helye, hogy ott rohadjon rá a műanyaglakat a csuklójára. Én erről ezt gondolom.

A kormány partnerséget kínál az önkormányzatoknak és mindenkivel tárgyalni fog, hogy a legfontosabb közszolgáltatások működése jövőre is fennmaradhasson, cserébe pedig mindenkitől takarékosságot várunk el – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) közgyűlését követően megtartott sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten.

Gulyás Gergely hozzátette: a 25 megyei jogú városnak 135 milliárd forint pluszkiadást jelent jövőre az energiaárak növekedése. “Ez a gyakorlati következménye azoknak a nagy európai vitáknak, amelyek a háborúról és különösen a háborúra adott energetikai szankciókról zajlanak” – fogalmazott.
    Hozzátette: a kormány és az önkormányzatok egymásra vannak utalva ebben a helyzetben. Arra kérte az önkormányzatok faragják le pluszkiadásaikat, de a közszolgáltatások esetében a legfontosabbakat tartsák fenn. Megjegyezte: még így is állami segítségre lesz szükség, és a kormány tárgyalni fog az önkormányzatokkal és igyekszik segítséget nyújtani.
    “Egyetlen hosszútávú megoldás van, az, ha az energetikai szankciók helyett olyan politikára térünk át, ami normalizálja Európában az energiaárakat” – emelte ki. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!