Július 6,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hiába nyertek a Holdról is látszó kétharmaddal, a recsegő lemez soha nem változik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó, hát azzal nem lehetett kiállni az ország elé, hogy a hivatalosan 17 milliárdból megrendezett vadászati világkiállítás kemény 655 millió forint nettó bevételt hozott, vagyis az oligarchakormány több mint 16 milliárd forinttal károsította meg az adófizetőket. Azzal se nagyon lehet vagánykodni, hogy ha ezeket a szaros tételeket összeadogatnánk, a stadionostul, sportrendezvényestül, templomépítésestül és megannyi  felesleges kiadásostul, akkor négy év alatt már az államadósság felét törleszteni lehetett volna. Hogy most ne kelljen pániküzemmódban nemmegszorítás címszó alatt védeni a magyar családokat a háborútól és Brüsszeltől.

Ezért aztán marad a hülyítésre és zsibbasztásra egyáltalán rá nem szoruló populáció zsibbasztása. Na kivel? Nyilván bezzeg Gyurcsányékkal. Most, hogy olyan nagy sikert nem aratott a – bank- és energiaszektort leszámítva – teljesen indokolatlan, észszerűséget foltokban sem tartalmazó extraprofitadós, marxista-leninista tempót idéző megmozdulásuk, időszerű volt emlékeztetni a gonosz multikra, bankokra és egyéb ellenségre kivetett különadókat hamarosan a saját bőrükön megtapasztaló mimagyarembert arra, hogy Gyurcsányék mindig is ellenezték a rezsicsökkentést. 

Nacsa Lőrinc, a KDNP nevű piócapárt frakciószóvivője ma azért kelt fel, hogy az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában leszögezze, hiába nyertek a Holdról is látszó kétharmaddal, a recsegő lemez soha nem változik. Ahelyett, hogy a jelennel foglalkoznának, és mondjuk mondanának valamit arról, hogy a járvány és a gazdasági válság alatt szarrá hízott, ingyenpénzzel kistafírungozott NER-univerzum cégei hogy maradtak ki az extraprofitadóval sújtott körből (pláne a kaszinó- és szállodatulajdonosok, építőipari vállalkozók), megint Gyurcsány bűneit teregetik a szekta orra előtt.

Érdemes volt erre a primitív, méltatlan kommunikációs zsibbasztásra szavazni, amely szerint a Fidesz-KDNP kétharmados önkényuralmának tizenharmadik évében a valódi veszélyt az országra az jelenti, hogy Gyurcsány mit mondott, mit csinált 2013-ban, és mi lenne ha most Gyurcsány kormányon lenne. Aki így tett (és aki nem), boldogan fizetheti az idén 1300 milliárdba kerülő csökkentett rezsit, a drágább repülőjegyet, paradicsomot és sertéscombot. Minden mindegy, csak ne Gyurcsány legyen.

Gyurcsányék „zsigerből” elutasítják a rezsicsökkentést, mindig is ellene voltak, inkább a multikat támogatják.

2010 előtt a magyarok fizették Európa legmagasabb rezsiköltségét, ami többé nem fordulhat elő.

„Gyurcsány a kezdetektől, 2013-tól támadja a rezsicsökkentést, mert szerinte egy jól működő gazdaságban kell a haszon. Azt is mondták, hogy szerintük átverés a rezsicsökkentés és meg sem történt. Ők inkább a multik extraprofitja miatt aggódnak, nem a magyar emberek megélhetéséért”.

Ha most Gyurcsányék kormányon lennének, akkor eltörölnék a rezsicsökkentést, utat nyitva a világpiaci – most nagyon magas – áraknak.

Ezért támadják most is „zsigerből” a rezsivédelmi alapot, az extraprofitra kivetett különadót és a kormány magyar embereket védő politikáját. Nem fogják hagyni, hogy Gyurcsány Ferenc terve megvalósuljon, meg fogják védeni a rezsicsökkentést. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!