Július 7,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Herczegh Anita: a mostani időszak az összefogás, az összekapaszkodás ideje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 441,419 forint, még hiányzik 2,558,581 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ugyan ember nem tudja, hogy Áder János hol a bús francban van a válság idején, de a lényeg, hogy kedves felesége, Herczegh Anita a sajtó rendelkezésére állt. És ha már ott volt, el is mondta, hogy a mostani időszak az összefogás, az összekapaszkodás ideje. Én meg inkább azt mondom, hogy ne kapaszkodjunk össze ha lehet, mégis csak egy világjárvány kellős közepén vagyunk. De ha már ilyen szépeket mondott a feleség, az ott lévő újságírók megkérdezhették volna, hogy mégis merre jár Áder János? Épp pecázik a Balatonon? Esetleg ivókutakat ad át Katmanduban? Csak hogy ne aggódjunk a drága államfő miatt, ha már vész idején nem jutott arra ideje, hogy legalább tájékoztassa az embereket. Végülis nem ez a munkája…

A koronavírus-járvány idején most nagyobb a baj, mint eddig bármikor, ezért a mostani időszak az összefogás, az összekapaszkodás ideje – mondta a köztársasági elnök felesége újságírók előtt kedden Budapesten.

Herczegh Anita a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központjában tartott sajtótájékoztatón köszönetet mondott a máltaiak mellett a Baptista Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Katolikus Karitász, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek, akik eddig is sokat tettek a rászorulók megsegítésére. A köztársasági elnök felesége azt mondta, sajnos vannak akik visszaélnek az emberek bizalmával, és bemutatta azt az igazoló kártyát, amellyel e szervezetek önkéntesei keresik fel a segítséget kérőket.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!