Szeptember 29,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Halló, itt a Fidesz beszél! Azt tetszett már hallani, hogy…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,624,552 forint, még hiányzik 1,375,448 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága olvasóink! Jó híreket hozott a posta. Vagy legalábbis a nemzeti hírek ügynöksége:

A Fidesz köztéren és telefonon tájékoztatja a választópolgárokat

A korábbi bejelentésnek megfelelően csütörtökön megjelenik az utcákon a Fidesz plakátja, amelyen Soros György és a kerítésbontó ellenzék látható – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-vel. Mint írta, ezzel egyidejűleg telefonos tájékoztató akciót is indítanak, amelyben tájékoztatják a választópolgárokat Vona Gábor elhíresült Allah-os nyilatkozatáról.

Azt hiszem, ha valaminek feltételek nélkül lehet örülni, az minden egyes olyan alkalom, amikor a Fidesz tájékoztatja a választópolgárokat. Arra már annyi közpénzmilliárd elment, hogy abból például évtizedekig naponta többször is jóllakhattak volna azok a gyerekek, akik pillanatnyilag azért nem táplálkoznak, mert nem éhesek.

Bevallom, hogy a kerítésbontó ellenzéket ábrázoló, fapados internetfelhasználók dilettantizmusát megszégyenítő minőségben elkészült plakátok láttán azt gondoltam, hogy nincs már ennél mélyebb pont, ameddig érdemes bárkinek lecsúszni. Az állítás igazságtartalmát hagyjuk, mert az nyomokban sem került a mesterműre.

A Fidesz Vona Gáborral kapcsolatos telefonos tájékoztatója viszont újabb mérföldkő. Biztosak lehetünk benne, hogy nem csupán minden pénzt megér, de hiánypótló, közérdeklődésre számot tartó információ ez. Vagyis az, hogy mit mondott Vona Gábor Allahról. Járulékos haszon, hogy most már nem csak a nyugdíjasokat lehet fárasztani ezzel, hanem az egész lakosságot. Emlékszünk még azokra a boldog szép napokra, amikor a pöcegödörmédia azzal kábította a népeket, hogy felhergelt jobbikosok vadásztak országszerte a Vona által meggyalázott nyugdíjasokra? Ma is könny szökik a szemembe, ha eszembe jut. (Ja, nem.)

Az akkor volt, ez meg most van, és a Fidesz nem bízhatja a véletlenre a választási kampányt, fontos, hogy az még véletlenül se értelmes kérdésekről szóljon, hanem nettó baromságokról. És mivel a Fidesz tudja, hogy a hívei nincsenek túl jó viszonyban a 21. századi kütyükkel, nem írnak, nem olvasnak, nem interneteznek, hát telefonálnak nekik. Akinek még nem kapcsolták ki, annak van telefonja. Mobil és stabil egyaránt.

Addig is ameddig Gizikét befogják telefonos kisasszonynak, gondoltam segítek. Ettől kell összefosni magunkat:

Meg lehetőleg ettől is:

Viszont ahhoz, hogy a tájékoztatás teljeskörű és korrekt legyen azonban javaslom, hogy – ugyan a híveknek már szétküldött levélből ez kimaradt – azért telefonon ezt se felejtsék el megemlíteni:

Drága emberek! A fenti állítások egyaránt veszélyesek, úgyhogy Hidvgéhi professzor szavaival élve:

Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!