Augusztus 7,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Halálos kisebbség?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 401,634 forint, még hiányzik 2,598,366 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ahogy a kolléga előrebocsátotta reggel, és egyáltalán nem volt nehéz neki megjósolni, a kormány és csatolt egységei azon melegében felcsimpaszkodtak a bécsi tragédiára. Amellyel kapcsolatban azóta kiderült, hogy az egyik elkövető, akit a rendőrök tegnap este lelőttek, Bécsben született és nevelkedett. Osztrák médiaértesülés szerint (via MTI) a 20 éves Kurtin S. albán gyökerekkel rendelkezett, de szülei eredetileg Észak-Macedóniából származnak. Vagyis ha jól tudom, ezek az országok – Albánia, Észa-Macedónia – Európában vannak. Nem akarok ezzel semmit sugallni, csak a tényeket közöltem.

A jelenleg Kambodzsában állomásozó és ott a keleti nyitásnak újabb lendületet adó Szijjártó Péter külügyminiszter adta meg a hangot a szélsőjobboldali fideszes szemforgatásnak (képzavar, szeretjük), aki ébresztőt fújt Európának, mert szerinte elszabadultak a szélsőségesek és a szélsőséges indulatok. Hát ha valaki tudna mesélni arról, hogyan kell tankönyvi precizitással elszabadítani a szélsőséges indulatokat, akkor abban Szijjártónak és pártjának igen nagy tapasztalata van, de ebbe most ne menjünk bele.

Aztán posztolt még Varga Judit és Orbán Viktor is, akik önmagukhoz képest meglehetősen visszafogott üzeneteket tettek közzé, szerintem alkalmasak a megtévesztésre, úgyhogy ami engem illet, biztos vagyok benne, hogy a személyzetre van bízva az aprómunka elvégzése, a rettegés, a bezzegezés és a paráztatás ezután fog az egekbe csapni. Akinek van gyomra hozzá, beleolvashat Szentesi Zöldi László nevű kereszténykonzervatív megmondóember Bűn után bűnhődés című eposzába, hogy értse (nem azért, mert eddig nem értette), milyen az, amikor a magyar állampárt mások tragédiáját a mocskos aktuálpolitikai céljaira hasznosítja.

Felesleges lenne felsorolni, hogy ki mindenki érezte úgy, hogy feltétlenül meg kell szólalnia, a nap egyik kimagaslóan gusztustalan megszólalása szerintem az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkárt dicséri, aki a Migráns1-ként funkcionáló M1 kanálison szakértett ma reggel, íme:

A keresztényellenesség már Európában is megjelent

Keresztényellenes támadásokat hajtottak végre Európában iszlamisták és nyugati liberális anarchista mozgalmak – mondta Azbej Tristan üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Az államtitkár közölte: Franciaországban és Ausztriában iszlamisták támadták a keresztényeket, míg a baloldali mozgalmak Lengyelországtól az Egyesült Államokon keresztül egészen Chiléig “fizikai agressziót” hajtottak végre keresztény intézmények és emberek ellen.

Hangsúlyozta, a magyar kormány szerint a migráció veszélyes, hiszen ezzel érkezhetett meg Európába az erőszakos iszlamizmus, és azt meg kell állítani.

Európának és az európai politikusoknak is vissza kel találniuk a hagyományos európai, vagyis keresztény értékekhez, nem szabad az “eszmesemlegeség” világában feloldódni, mert azzal a kultúránkat szolgáltatjuk ki egy erőszakosan terjeszkedő másik kultúrkörnek – vélekedett.

Azbej Tristan hozzátette, épeszű ember nem állíthatja azt, hogy minden muszlim terrorista, az iszlamizmus egy kisebbség, de az elmúlt hetek tapasztalatai alapján, egy “halálos kisebbség”.

“Mi attól tartunk, hogy több nyugati ország, ahol már a párhuzamos társadalmak megjelentek, elkéstek, de a keresztény kultúra védelmével kapcsolatban és az Európai Unió határainak védelmében továbbra is számíthatnak Magyarországra” – fogalmazott.  (MTI)

Nyilván értem, hogy a lengyelországi tüntetőkre rátámadó, a lengyel kormány által felhergelt fekete maszkos, nacionalista focihuligánok és egyéb csőcselékek valamiért kimaradtak a felsorolásból, teljesen világos, hogy a szélsőséges eszmékkel kokettáló magyar kormány számára a szélsőség kizárólag balról jöhet. Nade ha épeszű ember nem állíthatja, hogy minden muszlim terrorista, akkor Azbej nertárs miért égeti magát azzal, hogy halálos kisebbségnek nevezi a muszlimokat? Vagyis ha Azbej nertárs épeszű ember, akkor mi a francért állítja azt, hogy a muszlim kisebbséghez tartozó emberek úgy ahogy vannak, halálos fenyegetést jelentenek a normális vérkeresztény többségre? Ezért is kérdezem:

A Magyar Iszlám Közösség közleménye

Nyílt levél Ausztriába

Tisztelt Alexander Van de Bellen Köztársasági Elnök Úr, Sebastian Kurz Miniszterelnök Úr, Alexander Grubmayr Nagykövet Úr! Michael Ludwig Polgármester Úr, Ausztriai Barátaink!

A Magyar Iszlám Közösség nevében együttérzésünket és mély fájdalmunkat fejezzük ki az Önöket ért galád terrortámadás miatt! Egyházunk ezer szállal kötődött történelmileg és kötődik a jelenkorban is Ausztriához, ahonnan nagyon sok segítséget kaptunk. Barátaink élnek Ausztriában, s személy szerint nagymamám révén osztrák is vagyok. A Császárvárost, Ausztriát ért támadás a mi ellenünk elkövetett támadás is. Fohászkodunk Önökért, kívánunk a sebesülteknek mihamarabbi gyógyulást, a gyászolók felé együttérzésünket nyilvánítjuk ki.
Wir sind solidarisch mit Österreich, wir sind solidarisch mit Wien!

Bolek Zoltán, elnök
Kiadó: Magyar Iszlám Közösség (MTI-OS)

Tehát akkor a Magyar Iszlám Közösség is halálos kisebbség? Akkor is, ha pontosan ugyanakkora kárt okoznak nekik ezek a fanatikus, az Iszlám Állammal szimpatizáló elmebetegek, mint egész Európának? Muszáj minden tragédiát ilyen visszataszító módon meglovagolni? Szerencsére ezzel a nyilvánvaló propagandacélokat szolgáló hergeléssel legfeljebb pár napot lehet kihúzni, aztán lekerül a címlapokról. A járvány és a gazdasági válság marad. Abban meg távolról sem teljesítenek annyira jól a nertársak, mint a parttalan uszítással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!