Augusztus 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hajrá, Julia

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 949,660 forint, még hiányzik 2,050,340 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Valami csodás a sok rémes között.

Julia Hawkins aranyérmes lett futásban. Jó. És? És Julia 101 éves múlt. Nyugdíjas pedagógus, aktívan bicajozik, kertészkedik. Ő az, jobb szélen piros pólóban, fekete nadrágban, virággal a hajában.

100 éves korában úgy döntött, hogy ideje valami kihívást keresni, valami újba fogni. Ezért elkezdett futóedzéseket tartani. Azt mondja, ez nem volt nehéz, hiszen a kerékpározástól amúgy is erősek a lábai.

Javaslom, hogy a sok 40-50-60 éves kamasz gondolkodjon el ezen, amikor lemond valamiről azért, mert már úgyis öreg hozzá. Fenét! Nem az. Semmihez.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!