Május 21,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hadházy: Pintér rendőrsége megvédi Rogán egyik legnagyobb hazugságát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,324,935 forint, még hiányzik 1,675,065 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Európa büszke felén, ahol újabban a korrupciónál legfeljebb az infláció teljesít jobban; ahol az igazságügyi miniszter nem ismeri a jogállam definícióját, mert a jogállamnak nincs is definíciója és ahol a miniszterelnök szerint onnan lehet tudni, hogy sajtószabadság van, mint egy vérbeli jogállamban, hogy az újságosnál lehet kapni olyan lapokat is, amelyek bírálják (a NER tolvajnyelvén: támadják) a kormányt, az irigylésre méltó dübörgés, valamint a narancssárgába borult, virágzó jogállamiság egyik mellékhatása az, hogy a pártállami hatóságok véletlenül sem azokat vonják felelősségre, akik szándékosan, előre megfontoltan csalást követnek el (vagy hanyagságból, hozzá nem értésből lehetőséget teremtenek a csalásra), hanem azokat, akik leleplezik a csalást.

Ennek ékes bizonyítéka annak a Nerbot felhasználónevű hobbiprogramozónak és etikus hackernek az esete, aki tavaly ősszel egy arpirítóan egyszerű kód segítségével bizonyította be, hogy mennyire könnyen kijátszható, sérülékeny, igénytelen, silány, gyatra fércmunka a kormány soros online nemzeti konzultációjához (most a tartalmát hagyjuk is) gyártott weboldal. Nerbot YouTube-profilját Hadházy Ákos képviselő osztotta meg annak idején, amelyen több órányi képernyőfelvétel szembesítette a jóhiszemű polgárokat azzal, hogy mennyire érdemes komolyan venni a kormány online nemzeti konzultációját, ha azt egy automata program több ezres, tetszőleges nagyságrendben, tök hamis adatokkal is ki tudja tölteni.

Ebben nem az a hír, hogy a konzultációs honlapról tavaly ősszel derült ki először, hogy akár teljesen kamu adatokkal, tetszőleges alkalommal kitölthető. Ezzel szemben az a hír, hogy miután a pintérség rendőrség nyomozói szeptembertől decemberig vergődtek, hogy egyáltalán azonosítsák a bűnöst, akinél házkutatást tartottak, és miután decembertől mostanig, azaz május végéig tovább vergődtek a kutakodással, most vádemelési javaslattal az ügyészségre küldték a nyomozás adatait egy olyan bűncselekményre  (információs rendszer vagy adat megsértése) hivakozva, amiért akár két év börtönt is kaphat. Nem a milliárdokból silány fércmunkát végző rogánista sóhivatal érintett személyzete, hanem a nemzeti konzultációs csalást leleplező, alapvetően jószándékú polgár.

Nem tudom, csak sejtem, hol tartana ez az ország, ha a pintérség rendőrség ilyen elszántsággal és ilyen hatékonysággal üldözné a kormányzati bűncselekmény gyanúját felvető ügyeket és a kormányhoz köthető elemek által elkövetett disznóságokat, mint ahogy ártatlan polgárokra vetik rá magukat, de ha már tanulság megint nincs, Hadházy Ákost idézem:

„Üzenem a valódi elkövetőknek, Rogánnak és Pintérnek, hogy mindent el fogok követni, hogy a nemzeti konzultációnak nevezett gigantikus csalás (és hűtlen kezelés, okirat hamisítás) ne maradjon jogi következmények nélkül.

Mert a »konzultáció« leleplezéséhez hackernek sem kellett lenni, mert SEMMILYEN BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉS nem volt a rendszerben, pont azért, hogy a fideszes trollok sokszor ki tudják tölteni. Erre a propaganda hazugságra milliárdokat költeni pedig a klasszikus hűtlen kezelés esete.”

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!