Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hadházy: Marad a bizakodás abban, hogy az emberek többségének nem ment el a józan esze

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tagadhatatlan, még ha le is tagadják, hogy a NER-t mozgásban, felszínen és egyben tartó, a Völner-Schadl-ügy által megszemélyesített korrupciós talajvíz (ha úgy tetszik, szennyvíz) kezd felbugyogni a Rogán-központban. Ma reggel, amikor Edgar kolléga jelezte, hogy átmenetileg eltávolítja magát a közéleti mocsok környékéről, de szóljak, ha valami egetverő történik, vagy legalább az kiderül, hogy Hadházy Ákos impotens, és meg se tudta dugni a napszemüvegbe öltözött, gépiesen felolvasó prostituáltat, akivel már évekkel ezelőtt megpróbálták lejáratni, fogalmam nem volt, mi baja van. Aztán fellapoztam a pártállami médiát, és megvilágosodtam.

A Völner-ügy (ami már sokkal inkább Rogán-ügy) kirobbantásában IS kulcsszerepet játszó Hadházy Ákos lejáratásának izzadságszagú kísérlete legújabb fázisába lépett, pedig én is azt gondoltam, hogy miután múlt héten egy névtelen blog azt terjesztette róla, hogy 2005-ben egy családi nyaraláson úgy megverte nevelt fiát, hogy a gyerek fején össze kellett varrni a sebet, a propagandának nem lesz könnyű alulmúlnia saját magát. De sikerült. Ezúttal a PestiSrácok nevű kanális adta meg a hangot, a mocsok pedig terjed megállíthatatlanul.

Miután a Völner-Schadl-féle végrehajtói maffiát leleplező nyomozati anyag szivárog, ha akarják, ha nem, és egyre valószínűbb, hogy Schadl maffiózó gazdája Rogán Antal lehet, a Fidesz bukásában ellenérdekelt, közpénzből fenntartott zsoldoshadsereg azon ügyködik, hogy elássa Hadházyt. Aki pechükre egymaga több gazemberséget, közpénzekkel visszaélést, lopást, hazugságot derített ki és hozott nyilvánosságra, mint a teljes ellenzék összes politikusa együttvéve. Erre vezethető vissza a takonymédia megtisztelő küldetése, hogy bármi áron eltakarítsák a Fidesz választási győzelmének útjából.

Ahogy az lenni szokott, ezúttal is volt ember a feladatra. Előkaptak egy 2014-es videót, amelyen egy szerencsétlen prostituált (a böszme napszemüvegében visszatükröződő papírok meg az egész rendezés megfizethetetlenül szánalmas) azzal vádolja Hadházy Ákost, hogy pénzt fizetett neki szexuális szolgáltatásokért. Mert nem az a lényeg, hogy most, a jelenben, a szemünk láttára, hogyan lopja szét az országot a regnáló hatalom, hanem hogy ezelőtt hét évvel mit állított Hadházyról egy prostituált. Ez a botrány, nem az, hogy Európa  legkorruptabb szegényházainak egyikévé tette az országot a PestiSrácok gazdája. Íme a sunyi, alattomos megideologizált LELEPLEZÉS:

A (…) videó egy Szekszárd környéki roma nő, egykori prostituált vallomása Hadházy Ákosról. Még 2014-ben került elő egy bulvároldal Youtube-csatornáján, azóta feledésbe merült. Persze itt sem tudhatjuk, hogy a bilibe lógó kézzel magát legfőbb elszámoltatónak gondoló Ákosunk járt-e az örömlánynál és milyen ígéretekkel szédítette őt, “becsippelte-e a kutyáit” stb., hiszen – szerencsére – nem voltunk ott. K*rvázni amúgy sem bűncselekmény és alapvetően magánügy. Kivéve, ha az ember az ügyészeket alaptörvényen túli jogokkal vegzálni akaró miniszter szeretne lenni – akkor talán megérdemlik a választók, hogy megtudják, milyen személyiség lenne a ma még független intézményként működő vádhatóság felügyelője. Veri-e a gyerekeket (unokatestvéréről már tudjuk, hogy előszeretettel és keményen), zsarolható-e éjjeli kalandokkal, vagy éppen erőszakos személyiség-e? Olyan, aki egy kis ingatlanrész megkaparintásáért kész agyonvegzálni a szomszédját? Mert ilyen vád is volt ellene, igaz, a bíróság végül elmarasztalta azokat a lapokat, amelyek a Tények és az Origo alapján állították: kisemmizte és halálra vegzálta az idős embert. (via PS)

Tehát kurvázni nem bűncselekmény és magánügy, de azért mégis megpróbálják közüggyé tenni. Végül is küszöbön a választás, és a NER egy részének a saját szabadlába a tét. Úgyhogy izzad, vergődik a lejárató gépezet. Aztán majd pár év múlva jön az elveszített per, az elmarasztalás, a bírság, a helyreigazítást nem hozzák le, a rajongótábor viszont álmából felriadva is tudja, hogy a nevelt fiát szétverő, a szomszédját halálra vegzáló Hadházy még kurvázott is. Amellett, hogy mélységesen szégyellem magam Hadházy előtt ezért a bűzölgő mocsokért, azért annak örülök, hogy még mindig nem adta fel:

[…] marad a bizakodás abban, hogy az emberek többségének nem ment el a józan esze, mert tudom, hogy nem ment el. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!