Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Habonyista mocsok, orosz propaganda, magyar adófizetői pénzek és Lajos, az áldozat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok, drága emberiség! Vagy legalábbis az a parányi része, amelyik kíváncsi az én reggeli hülyeségeimre. Úgyhogy a móka kedvéért pont ne velem kezdjünk, hanem:

Az az igazság, hogy nagyon kedvelem ezt az embert. És mostantól még inkább tisztelni fogom. Például ezért. Azért, mert Kulka János két évvel ezelőtti agyvérzése óta alig szerepel a nyilvánosság előtt. Most mégis tett egy kivételt, és részt vesz az RTL Klub szavazásra buzdító kezdeményezésében. Mert ez fontos. Elmenni szavazni. Remélem, hogy őt a pártpropaganda sötét bugyraiban nem fogják szétszedni. Mint ahogy teszik mostanság Bod Péter Ákossal, Jeszenszky Gézával, Mellár Tamással vagy Elek Istvánnal.

Igaz, hogy Kulka – ellentétben Bod Péter Ákossal és Jeszenszky Gézával – nem azt mondja, hogy kire kell, kire nem kell szavazni, úgyhogy őt legalább békén lehetne hagyni. Ha már a fent említetteket nem sikerül. A Fidesz és ócska cselédei vissszataszító természetét mutatja, hogy miután Deutsch Tamás demens vénembereknek nevezte a fentieket, most az állampárti hűség egyik bűzös felületén ilyeneket olvastam, hogy:

– Kedves árulók! Undorítóbbak vagytok, mint Gyurcsány.

– Sértődékeny kis pöcsök, akik saját sorstragédiájukban bolyonganak, és nem tudják feldolgozni, hogy nem ők lettek az első számú vezetők. Vagy, hogy nem annyira kíváncsiak a sok-sok bukás után a tévedhetetlenségnek álcázott találgatásaikra.

– Bod, Mellár, Jeszenszky, Elek igazi hazátlan bitangok, sem nemzetük, sem elveik, sem közösségük nincs.

Nem mondom, kell némi bátorság az önkritika egészségtelen hiánya ahhoz, hogy egy névtelen senki azért mocskolja ezeket az embereket, mert kiábrándultak az önmagából kivetkőzött Fideszből, amelynek már semmi köze egykori vélt eszmeiségéhez (ha abból egyáltalán bármi is igaz volt), amelyben már nyoma sincs semminek ami a szó valódi értelmében konzervatív és polgári volna. Nos, ez a rosszízű hazátlan bitangozás remélem pontosan azt jelenti, aminek látszik. Recseg a NER, a korrupció és a maffia kormánya pontosan tudja, hogy elkúrták. Ezért gyaláznak mindenkit. A sajátjaikat is. Ennél kevés gyalázatosabb dolog van, de ők tudják. Így is lehet élni, csak minek.

Én nem tudom, hogy a Republikon becsléseinek kellene örülni, vagy sem. Mely becslések szerint nem lesz meg a Fidesz kétharmada. Vagyis pontosan tudom. Már sokszor kifejtettem, hogy az egy kisebb nemzeti tragédia, hogy még mindig itt tartunk, hogy ez a kérdés. Mindazonáltal az is tény, hogy ha a Fidesz meg is nyeri ezt a választást, rongyos az a köpönyeg és a hangos kisebbség már soha nem lesz többség. Konszolidációban nincs értelme reménykedni, a csontvázak hullanak kifele abból a rohadt szekrényből.

Bár Semjént – elvtársaihoz hasonlóan – pillanatnyilag csak a társadalom megmaradt immunérzéke lenne képes felelősségre vonni a gusztustalanságaiért, azért így is több mint súlyos, hogy a svédországi mészárlása ügyében ott tartunk, hogy már a svéd lapok is a korrupt kelet-európai senkikkel foglalkoznak. Így derült ki, hogy jelentekezett a gazda, akinek a fővadász kilőtte a szarvasát. És nem, ő senkinek nem adott engedélyt, hogy kilője az állatot. Pláne Semjénnek. Azt ígérte, feljelentést tesz a rendőrségen, modván:

Ez olyan, mint bemenni valakinek a farmjára és lelőné az egyik tehenét.

Mondjuk, az igaz, hogy a hanyatló, rothadó, pusztuló Svédországban nehéz felfogni az ilyesfajta nyilvánvalóságokat. Hogy ha az úrnak vadászhatnékja van, hát leszarja a másét, ha kell a kastély, szálloda, istenharagja, odamegy és ráteszi az enyves kezét. Hírünk a nagyvilágban. Kiváló munka.

Ahhoz képest persze Semjén szóra sem érdemes, hogy mindeközben több mint 1,2 milliárd forint parkol Belize-ben annak az offshore cégnek a bankszámláján, amelyiknek az „igazgatója” Szabó Zsolt fideszes képviselő, államtitkár, valamint felesége. Jó, persze, Laller nem létező 1300 milliárdjához képest vicces a tétel, de csak azért, mert már hozzászoktunk a fekáliához. Hogy ezeknek a geciknek kivétel nélkül hogy bejött az élet, hát nem csodálatos? Abban nyilván Szabó sem járt élen, hogy újságírói kérdésekre válaszoljon, így nem ismerjük az álláspontját, hogy mi is van ezzel a csinos összeggel, meg melyik párt van roskadásig kitömve háromperakárhányas ügynökökkel és offshore-lovagokkal?

Nem baj, mert Európa szellemi vezetője, aki tegnap Brüsszelben természetesen tök más filmet nézett, mint a többiek, (jól gondolja, hogy a hívei bármilyen maszlagot csont nélkül benyelnek) közben a habonyista mételyt terjeszti Szlovéniában. A magyar adófizetők pénzén, hát hogy másképp? Orbán komolyan támogatja a szlovén szélsőjobboldal vezérét, Janez Janšát, olyannyira, hogy a magyar adófizetők százmilliói és a NER kulcsfigurái is Janša rendelkezésére állnak. A furcsa pénzmozgások miatt a helyi ügyészség már vizsgálódik. A háttérben Mészáros Lőrinc bizalmasa és Habony Munkanélküli Árpád sejlik fel, és érkezik Szlovéniába a habonyi propagandagépezet csúcsterméke, a hánydék mocsárkiadvány, a Ripost is. Csak tavaly 1,43 millió euró, majdnem 445 millió forint érkezett tehát Orbán Viktor közvetlen környezetéből a szlovén szélsőjobboldal pártmédiájához.

Az, hogy a Fidesz hogyan fogja elcsalni a választást határon innen és túl, az egyre nyilvánvalóbb. (Amúgy külön gratulálunk a Tuzson nevű embernek, aki a nagy fennforgásban és vergődésben halottakkal sms-ezik.) Hogy időnként egyik-másik szellemi rövidnadrág félszájjal elkotyogja, hogy az egész migránsozás egy kamu téma, az is elég világos, bár semennyire nem szórakoztató. Szilus például elismerte, hogy a migránsoknak eszük ágában nincs ittmaradni; Lázár azt is kinyögte, hogy kurvára nincsenek bevándorlók Magyarországon, a hazug kampány meg azért hazug, mert kampánylyukból kampányszél fúj és mert  Orbán agybaja, hogy a migráció olyan fontos kérdés, hogy másból sem állhat a kampány; Deutsch szerint meg azért kell migránsozni, mert ami az ellenséged szerint faszság, az teljesen rendben van.

A CRCB (Korrupciókutató Központ Budapest) közben komoly tartalomelemzési módszerekkel tárta fel a nyilvánvalót: a kormánysajtónak nevezett pöcegödör bizonyítottan orosz propagandát terjeszt. A Kremlben meghatározott irány díjnyertes honi követői (a mindenegyben.com nevű brutáloldal mellett) a habonyista lokal.hu és 888.hu. Szerencsére a lopott pénzből működő Magyar Idők meg a PS sem panaszkodhat. További részleteket ITT lehet olvasni, ám a legsúlyosabb, legaggasztóbb konklúziót iderakom: miközben propagandájuk terjesztésére máshol komoly összegeket kénytelenek költeni az oroszok, Magyarországon a magyar adófizetők pénzén terjed az alternatív putyinista mocsok. Nekik tök ingyen. Butuljon a világ, éljen táváris Putyin és Orbán megbonthatatlan barátsága!

És akkor, hogy Kósa Lajos is érezze a törődést, és nehogy azt higgye, megfeledkeztünk róla. A Blikk ma azzal kedveskedik a legokosabb Lajosnak, hogy megszólaltatja ama bizonyos csengeri nőt, Sz. Gábornét, aki elmeséli, hogy nagyon jó volt a kapcsolatuk Kósával, aki rendszeresen jár hozzájuk, náluk is evett. 2012-ben indult barátságuk (amikor Orendi Mihályon, a korcsolyaszövetség elnökén keresztül kereste meg Kósa Lajost, mert az örökségből meg akart venni egy debreceni hotelt, ami akkor még az FHB tulajdonában állt), aztán megromlott. Kósa utoljára 2017 márciusában járt náluk, novemberben még beszéltek telefonon, de azóta nem tudják elérni a minisztert. Sz. Gáborné nem érti, hogy a miniszter miért fenyegeti feljelentéssel, amikor szerinte sem őt, sem Orendi Mihályt nem csapta be. A nő elmondása szerint a nyilvánosságra került okiratokat még a férje juttatta el a Magyar Nemzethez öngyilkossága előtt.

Aztán a Népszava is szolgáltat néhány érdekes információt, hogy örüljön a legostobább Lajos. Azt írják, nem csak a tárcanélküli és édesanyja, hanem a politikus neje is érintett a rejtélyes örökség ügyében. A lap birtokába jutott egy újabb közjegyzői okirat, amelyből kiderül: miután a csengeri hölgy Kósára bízta állítólagos örökségét, hogy vegyen belőle állampapírt, 2013 áprilisában papíron megajándékozta a miniszter feleségét 2 millió 633 ezer 445 euróval, ami az akkori árfolyamon több mint 800 millió forint volt. A megajándékozott politikusfeleség pedig a jelek szerint tudomásul is vette az ajándékozási nyilatkozatot. Ezt követően, szeptemberben született az új dokumentum, amelyben már anyuka szerepel, nem a feleség. Ez annyira szép, hogy abba is hagyom. Túlcsordultunk kissé, de legalább egészen biztosra vehető, hogy ma sem fogjuk elunni magunkat. Mindenkinek minden jót, jövünk vissza.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!