Március 6,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha nem politikai tőkeszerzésre használják a járványt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 736,760 forint, még hiányzik 2,263,240 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rövidre fogom, hogy ne feküdje meg a gyomrunkat a szombati ebéd előtt, közben, után. Az összes újság megírta, a nap híre, ennél fontosabb ma már nem lesz: a Rogán-féle Kormányzati Tájékoztató Központ ezúttal nem Brüsszel-Soros-Gyurcsány & Co. nemzetveszejtő ügyködéseivel, hanem az oltással kapcsolatban indít tájékoztató videósorozatot. Internetes formában, mert valószínűleg még nem találták ki, hogyan lehetne egy videót kiplakátolni.

Abszolút nem akarom még véletlenül se szétmarháskodni ezt a fontos és komoly kérdést, kivételesen tényleg hasznos, közérdekű információkról van szó. Akkor is, ha a sokévi NER-hagyományok szerint nyilván nem fognak spórolni a közpénz költségeken. A tájékoztató kampány indításáról szóló, MTI-hez eljuttatott közleményt Rogán embere, Dömötör Csaba parlamenti államtitkár jegyzi, ebben azt írja:

A kormány rövid tájékoztató videókban ismerteti majd az oltással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A videókban, amelyek a kormány hivatalos közösségi oldalain jelennek majd meg, elismert orvosok beszélnek az oltással kapcsolatos legfontosabb kérdésekről.

Az első, szombaton közzétett videóban Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora arról ad tájékoztatást, hogy a jelenlegi helyzetben miért az oltás a legjobb megoldás. A következő kisfilmekben az átoltottság jelentőségéről beszél majd, és arról, hogy jár-e bármilyen veszéllyel az oltás.

A kormány a fentiek mellett rendszeresen küld tájékoztató e-mailt azoknak, akik az oltásra való regisztráció során erre felhatalmazást adtak.

Ímhol az első videó:

Jó, tehát jön milliószámra az orosz vakcina, ordítva fröcsögő gajdicsista propagandacikkek születnek arról, hogy a nemzet gyilkosai, a halálkampányt folytatók, a hullarablók, a tudjuk kik, Sztálin híveinek szellemi örökösei a nem szovjet, hanem orosz vakcina ellen uszítanak, holott most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy a nagy, közös brüsszeli-európai vakcinabeszerzés megbukott.

Közben a Nézőpont Intézet pont mára virradóra megmérte, hogy egyre csak nő az oltási hajlandóság Magyarországon, már a lakosság 55 százaléka tervezi, hogy beadatja magának a koronavírus elleni védőoltást. Ámazonban úgy tűnik – elsősorban a fröcsögések vehemenciájából ítélve, az udvari közvéleménykutató által készített mérés ellenére -, hogy hiába rázza az öklét a nagyember Brüsszel felé, hiába intézi Szijjártó milliós nagyságrendben a kínai és orosz bezzegvakcinákat, mégsem kerek a sztori. Mintha nekik nem akarnák elhinni mimagyarok, hogy ez kurvajó lesz.

Ezért most nem a nagy kórházlátogató, a vírust talpig fegyverben váró és a birkozószőnyegre leteperő utcai harcos, operatív törzsi hadvezér és vezénylő tábornok szól a néphez, hanem ELISMERT SZAKEMBEREK. Nahát. Lehet, hogy ha eddig nem Orbán Viktor személyi kultuszát fényezték volna, ha Orbán Viktor nem nettó politikai tőkeharácsolásra használja tavaly március óta a járványt, akkor most nem kellene ilyen beismerő vallomásokkal felérő, a lakosságot győzködő tájékoztató videókat sem készíteni? Könnyen lehet.

Lábjegyzet. Ha már Merkely Béla elismert szakembert beszéltették (korábban simán nekirontottak a saját elismert szakembereiknek is, ha azok kiásítottak a propagandából), érdemes lett volna írástudóknak is elolvasni a szöveget, amit a szájába adtak. Ez például több mint kínos és kellemetlen:

Nagyon sok honfitársunk súlyosan megbetegszik, adott esetben meghal. Jól látjuk ezeket az adatokat. Ezt hatékonyan és biztonságosan csak oltással, vakcinával tudjuk elérni.

Félek, hogy ezt nem lehet félreérteni, és bármennyire is az ellenkezőjét akarta közölni a professzor úr és a propagandahivatal, ez így konkrétan azt jelenti, hogy aki nem fordul fel magától, azt kinyírják a vakcinával. Szerintem ez nem az általános iskola harmadik osztálya, ahol az ilyen igénytelen pongyolaságok belefér. Igaz, tegnap óta tudjuk, hogy újabban fontos a nemzetvezető számára, hogy hajlékony legyen a magyar nyelv. Na de ennyire hajlékony?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!