November 26,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha menni akarnak, menjenek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,200,839 forint, még hiányzik 1,799,161 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szombat reggelt! Választottak a britek. Nagyon úgy fest, hogy ki akarnak lépni – mármint a többség – az Európai Unióból. Innen kezdve ennek a feladatnak a végrehajtása a egyetlen alternatíva, gondolom én. Mostmár azt is gondolom, az Uniónak sem maradhattak kétségei. Ha engem kérdezne valaki – ahogy nem fog, mert miért is tenné – azt mondanám, ha tovább folyatódik a parlamenti huzavona, rövidre kell zárni. Én nem adnék többé egyetlen nap halasztást sem.

Legyen vége, ez mindenki érdeke. A szavazás értelmét és eredményét Deák Dániel vaezető (és mindösszes) elemző, Schmidt Mária szíve csücske meg is szakértette, Forisek Ádám, G. Fodor Gábor alkalmazottja pediglen megírta. A cikk címe is eléggé sokatmondó: A liberálisok mantráival ellentétben Nagy-Britannia nagyon is jól jár a Brexittel.

Önállóság, politikai stabilitás, szabályozott bevándorlás – csak néhány azon tényezők közül, amelyeknek köszönhetően a Brexit (a liberálisok által hangoztatott érvekkel ellentétben) Nagy-Britannia hasznára fog válni. (888.hu)

Szóval ezt érdemes észben tartani. A hülye, valamint rosszindulatú liberálisok úgy gondolják, meg fogja viselni a szigetországot a kilépés. Az okos és keresztényi szeretettel csurig töltött fieszes égöv szerint ennek éppen az ellenkezője az igaz, amúgy meg a rohadt migránsok. Meg fogjuk látni hamarosan. Érdekes lesz – erre jelenleg van esély – ha mondjuk Spanyolország is úgy véli, hogy ne érezze már annyira a saját országának spanyolhont az a sok brit nyugdíjas, mert az ellenőrizhetetlen. Szedjék össze szépen a putyerkát és migráljanak vissza a verőfényes szigetükre, igényeljenk útlevelet, amivel akár harminc napig is az országban tartózkodhatnak, ha pedig orvosra van szükségük bármilyen okból, fizessék a piaci árat. Mert azt nem árt elfelejteni, hogy benne van a pakliban a dolog. Na, azt a pillanatot nézném meg örömmel, amikor Johnsont meglátogatják ezek a felbőszült brit nyugdíjasok. Majd megírja a nyolcaska, hogy arról is a rohadék libsik és Soros György tehetnek. Kórusban.

A magyar kormány válasza elégtelen és hiányos, mert nem a tweetelésről szól, hanem megpróbálja elterelni a figyelmet – írta Tytti Tuppurainen, finn európai ügyekért felelős miniszter a Twitteren. (Index.hu)

Cukikák ezek a finnek. A magyar kormány egészen pontosan ezt tudja. Szemétkedni, beszólni, hazudni, terelni, megsértődni. Ez a komplett kommunikációs arzenáljuk. Kovács Zoltán – aki kirobbantotta ezt a jelenlegi botrányt, mert a zárt ülésrőll tweetelgetett – feketeöves pofátlan, igazi fideszes pártharcos. Olyan, akire szívből jövő, határozott és őszinte szégyenkezés nélkül nem tudok gondolni.

Soros György természetesen most sem alszik (már a háta közepéig csipás lehet a nyomorult), hanem támadja Magyarországot. Biztos ilyenkor, karácsony előtt még fokozottabb a harci kedve, mert egyre idegesebb, amiért a hősies, okos, becsületes és mindenkit megvédő Orbán Viktor egyfeszt legyőzi. Ezzel párhuzamosan Orbán Viktor Brüsszelben megnyerte a klímaharcot is, megvédte a szegény embereket, valamint szép és okos, győzelem, elvtársak!

Azt hiszem, a zorigó világcsúcsot döntött seggnyalásból. Lejjebb – remélem – már nincs. Ha mégis van, akkor tévedtem. A cikk címe:

Különleges karácsonyfadíszt mutatott Orbán Viktor – fotó

Maga a műalkotás arról szól, hogy népünk büszkesége, Felcsút géniusza, apuci, anyuci, nagyika szeme fénye (helyett a személyzet) felpakolt a közösségi oldalára egy narancssárga üveggömböt, amire az van írva, hogy Fidesz. És ez így egy hír. Besz…orultak ezek valahová.

Kellemes további lustálokdást, jó pihengetést. Én most megyek, egyszercsak majd jön az első beszólás.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!