December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha ez sem oldja meg a gondot, akkor semmi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na tessék! Ha van potens kormány ezen a kontinensen, annak tutira Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra (már amennyiben a Szentkirályai nem elütés, hanem megint változott a neve) viszi a szavát. Hát nem megoldották az energiakérdést? De! Fűtsön mindenki szépen otthon, az mégis olcsóbb a kormánynak. Zseniális! A haldokló Nyugaton azt sem tudják a kormányok, hogy segítsenek átvészelni az embereknek a helyzetet – például közösségi melegedőkkel, meleg étellel, mindenféle támogatásokkal -, az okos magyar kormány mit tesz? Rátolja a problémát a családokra. Szokás szerint. Ha ez sem oldja meg a gondot, akkor semmi. Ha mégsem oldja meg, akkor létre kell hozni egy téliszünet-operatív törzset.

A téli szünet hosszabb lesz az iskolákban, mint az elmúlt években megszokott volt: december 22-től január 8-ig fog tartani –  ismertette a kormány döntését Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón.

Idén december 21-én kell utoljára iskolába menni és 2022. január 9-e lesz a szünetet követő első iskolai nap – közölte a miniszter, hozzátéve, ez a döntés is lehetővé teszi azt, hogy az energiával spóroljanak.    
    Szentkirályai Alexandra kormányszóvivő hozzátette: az őszi szünet “rovására” hosszabbodik meg a téli szünet.
    Gulyás Gergely azt is bejelentette: ugyanebben az időszakban kormányzati igazgatási szünetet is el fognak rendelni. Ezekben a napokban kötelezően szabadságot kell kivenniük a kormányzati igazgatásban dolgozóknak, így jelentős spórolásra van mód a közigazgatás területén is – tette hozzá. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!