Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gyurcsány elüldözte, Orbán Viktor visszahozta

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Ha igaz, a héten tartjuk az őszt. Érdemes előkotorni a pulcsit, mert helyzet lesz. Aztán elmúlik. Aztán megint előjön, ameddig végleg ősz lesz, aztán pedig tél.

Varga Judit, igazságügyi miniszter és labdazsonglőr ügyesen kitrappolt Brüsszelbe, és közölte az egyegyűltekkel, valamint a Twitter népével, hogy bosszúhadjárat van, mert Magyarország nem akar menekülteket és a migránspártiak jól megtámadtak minket. Már megint.

Nem a tömeges bevándorlás ellenzése miatt állítják önöket pellengérre, hanem az emberi jogok megsértése, a jogállamiság leépítése és az uniós jog megsértése miatt. Ne játssza a mártírt!

Ezt Sophie in ‘t Veld, holland liberális képviselő tweetelte a HVG.hu tudósítása szerint. Sajnálatos módon ez a szektásokhoz nem fog eljutni. Varga Judit valószínűleg pontosan tudja, mi a helyzet, de előadja a szerepét, amire szerződött. Itt megint jön a szokásos dilemma. Ha tudja, és annak ellenére állítja, hogy a beándorláspárti erők támadnak, akkor hazug geci. Bocsánat. Nem is tudom, nők lehetnek-e gecik. Alapvetően talán nem, de nálunk simán. Tehát tudja és hazudik. A másik lehetőség: nem tudja, mert ostoba, mint egy ereszcsatorna. Akkor már csak el kell dönteni, hogy az-e a jobb, ha az igazságügyi miniszterünk hazug geci, vagy az, ha síkhülye. Én egyiknek sem tudok szívből örvendezni.

Bevándorláspárti bosszúhadjárat volt a brüsszeli meghallgatás

Ezt a zorigo írta. Nem Manyika néni, kivételesen. De annyira rohadtul kiszámítható, hogy akár tegnap megírhattam volna a jóreggelt posztot, ugyanott lennénk.

Teljes érdektelenségbe fulladt az a brüsszeli meghallgatás, amelyet a szakminiszterek a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárásról folytattak. Az ülésen rengeteg téma merült fel, és Magyarország minden kérdésre kimerítő választ adott. Varga Judit igazságügyi miniszter arról beszélt, hogy a bevándorláspártiak bosszúhadjárata volt a meghallgatása. (Origo)

Varga Judit jól szolgálja a gazdát. Valószínűleg lesz majd cupák, kalácsmorzsa. Már ameddig lehet. Aztán, ha bukás lesz, majd kiderül, őt mennyiben érinti.

A Fidesz összes közpénzből kitartott intézete megállapította már, hogy minden budapesti Tarlós István akarja főpolgármesternek. Már lehet, hogy 120 százaléknál tartanak, fene tudja. Csak tudnám, minek ezt hetente négyszer kikutatni? Már egy hónap sincs hátra, és ki fog derülni, mit akarnak a budapestiek. Addig igazán ki lehet bírni.

A rezsiutalvány fantasztikus mivoltáról kellett zengedeznie a Magyaridők Nemzetnek, amit természetesen jó szolga módjára meg is tettek:

Akik átvették, jellemzően kisvártatva fizettek is a postákon a földgáz-, illetve villamosenergia-szolgáltatásért az utalvánnyal. A Magyar Posta Zrt. szeptember 2-án kezdte a kézbesítést, és már aznap heten egyenlítették ki valamilyen számlájukat a juttatással.

Másnap már több mint ötszázan fizették ki a sárga vagy fehér csekkjüket ilyen módon, míg 6-án pénteken 14 ezren éltek a lehetőséggel. A kézbesítés második hetétől pedig minden nap tízezres nagyságrendben fogadtak el a posták rezsiutalványokat.

Már aznap heten! És ezt valaki számolta. Elájulok. Közben meg a legszegényebbek, akik fával és rongyokkal fűtenek, semmit nem érnek a rezsiutalvánnyal. Azonban – ezt a hír most egyre több helyről megerősítik – uzsorások gyűjtik be az utalványokat az érték töredékéért, aztán az interneten árulják. Ebből az következik, hogy aki rászorulna, az nem tudja használni, aki nem szorul rá – például idősotthonban élők, külföldön lakók – is megkapják, de minek, ellenben a nyerészkedők jól járnak.

Összefoglalom a lényeget: Magyarországot megtámadták a migránspártiak, de Varga Judit rohadtul megvédte, minden nyugdíjas boldog a rezsiutival, az ország hasít, mint a hétördög. Magyar Levente (az a szakállas államtitkár, aki szeret sálat hordani indokolatlanul) szerint Magyarországnak mára olyan tekintélye és tisztelete lett Európában és a világban, amilyen 100 éve nem volt. Ezért, vagy másért, de a külföldön élő magyarok tömegével elkezdtek hazaözönleni, legalábbis a PestiSrácok szerint. Gyurcsány elüldözte, Orbán Viktor visszahozta őket.

Jólvanakkor, ébredezzünk szépen. Hamarosan jövünk az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!