Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Győzelmi jelentés meg sehol

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végtelenül örülök annak, hogy a tegnapi váratlan Ursula von der Leyen látogatásról annyit tudhattunk meg, hogy Isten hozta, Elnök asszony!, ma pedig annyit, hogy telcsizett Macron Orbánnal. Tényleg megért a dolog egy Facebook-posztot és egy ilyen bőbeszédű MTI hírt, ami alant olvasható.

Lehet most már találgatni, hogy ha csak ennyi a mondanivalója a kormánynak, az mit jelent? Beszélnek róla, mert lám csak, egymáson esnek keresztül az európai vezetők, hogy beszélhessenek a magyar miniszterelnökkel, amúgy meg kuss legyen nekünk, mert ahhoz már nincs közünk, hogy hol tart a tárgyalás. Igaz, végtére csak a mi bőrünkről (is) szól a dolog. Mindenesetre nem hiszem, hogy a vezér elképzelései szerint alakulnak a dolgok, mert akkor már a csapból is a győzelmi jelentések zúdulnának.

Orbán Viktor miniszterelnök kedden telefonon egyeztetett Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A két vezető Európa energiabiztonságával kapcsolatos kérdésekről tárgyalt egymással – tette hozzá a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!