Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Győrújfalun bejött az élet

Győrújfalu polgármestere, Nagy Attila Imre ismerős lehet sokak számára, ugyanis ő volt az a polgármester, aki a kvótanépszavazás – kötelező betelepítés – alkalmával a falu lakosságát arra biztatta, hogy nemmel szavazzanak, hisz akkor majd érkeznek a támogatások és a pályázati források. Ez pontosan így nézett ki a polgármester szavaival:

A kormánytagok és államtitkár urak irányába a jelenleg elbírálás alatt álló, továbbá a meghirdetés előtt álló pályázataink általam történő menedzselését nagyban könnyíti majd, ha a választási eredmények ismeretében ki tudom mutatni számukra, hogy a megyei és az országos átlagot is nagyban meghaladó, `adj Isten´ kiugróan magas részvételi arány mellett hozott településünk felelős döntést.

Ezért az akcióért akkor Nagy Attila Imrét a Nemzeti Választási Bizottság elmeszelte, ugyanis három választási alapelvet is megsértett. Úgy tűnik azonban, hogy a polgármester szavazásra buzdítása felkelthette a kormánytagok figyelmét, ugyanis azóta olyan jól megy a falunak, hogy karácsonyi “ajándékot” osztogatnak. Ezzel maga a polgármester büszkélkedett Facebook oldalán, melyet kommentelők tucatjai fogadtak óriási örömmel:

Önkormányzatunk gondos és átlátható gazdálkodásának köszönhetően az idei évben is lehetőség nyílik karácsonyi vásárlási utalványok ajándékozására. 

…idén nem 5 ezer forint értékű Erzsébet utalvány, hanem 10 ezer forint készpénz formájában szeretne Győrújfalu Községi Önkormányzat hozzájárulni az Ön ünnepi készülődéséhez.

…a kedvezményezetti életkor az eddigi 65 évről 62 évre csökkent, továbbá a kedvezményezetti kör kibővült az állandó győrújfalui lakcímmel rendelkező 0-18 év közötti fiatalokkal

Hajrá Nagy Attila Imre, hajrá szolgalelkűség!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS